14.03.2023 20:00
Просмотров: 921

Як збільшити швидкість інтернету на Android девайсах

Повільний інтернет може перервати конференції в зум, призупинити ваш відеопотік, перегляд онлайн відеоуроків, фільмів та серфінг в цілому. Коли ваша робота чи настрій залежать від майже миттєвого з'єднання та швидкісної передачі даних, ці маленькі збої при приєднанні часто стають прикрими незручностями та зривами важливих справ.

Як збільшити швидкість інтернету на Android девайсах

Отже, спочатку вам доведеться переконатися, що на вашому смартфоні немає програм у фоновому режимі, які могли б загальмовувати процес перемикання в самому браузері або програмах.

Якщо знайдеться така програма, відключіть всі непотрібні з'єднання. Так смартфон просто швидше реагуватиме і не гальмуватиме швидкість передачі даних. Очевидно, ви повинні підключити інтернет зі швидкістю щонайменше 100 Мб/с.

Якщо ж у вас все гаразд із пам'яттю на смартфоні і фоновий режим будь-яких об'ємних програм не завада, а інтернет все одно дає ослаблений сигнал, ви можете просто перепідключитися до роутера вашого wi fi. Зазвичай з'єднання мобільного оператора слабше і сигнал ледь уловлюється в місцях, де особливо слабко ловить зв'язок.

Майте на увазі, що мобільні оператори забезпечують ваш тарифний план певною кількістю МБ або безлімітне інтернет-з'єднання, але швидкість вони не гарантують. І найчастіше вона не відповідає заявленій у договорі при підключенні до мобільного інтернету. Цілком допустимо і навіть певною мірою очікувано, що швидкість буде нижчою, ніж заявлена максимальна швидкість. Особливо, якщо ви пересуваєтеся дуже швидко, часто й у різних місцях.

Поради

Скористайтеся нашими рекомендаціями для тих випадків, коли не можна допускати перебоїв при підключенні або користуватися Інтернетом зі зниженою швидкістю:

  • вимкніть мобільну передачу даних та підключіться до роутера вашого wi fi. Інтернет гарантовано буде швидшим, і з'єднання не підведе;
  • якщо помітили знижену швидкість на смартфоні Wi-Fi з'єднання: перевірте, щоб підключення було сталевим і лампочка dsl завжди світилася без миготіння. На випадок, коли і це не допомогло, зробіть наступні маніпуляції з роутером.

Є можливість налаштування наступних опцій:

  • Вимкнути та ввімкнути
  • Перемістити маршрутизатор
  • Налаштувати антени маршрутизатора
  • Перейти на потрібний діапазон
  • Прибрати непотрібні з'єднання
  • Змінити канал Wi-Fi
  • Оновити прошивку маршрутизатора
  • Перезавантажити обладнання (роутер): голкою натисніть на чорний отвір у кутку роутера, утримуючи 30 секунд.

Зачекайте кілька секунд, а потім знову вимкніть і увімкніть Wi-Fi. Дозвольте цим пристроям перепідключитися і подивіться, чи покращилося з'єднання.


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович