09.09.2023 09:05
Просмотров: 5963

Подарункові книги: особливості вибору

Колекційні книги — чудовий подарунок для бізнес-партнера, керівника чи близької людини. Шкіряна обкладинка з оригінальним дизайном завжди має статусний та солідний вигляд — і в кабінеті чиновника, і в домашній бібліотеці. Дорога книга у подарунок ніколи не загубиться на книжковій полиці. Будьте впевнені, що такий презент буде належно оцінений та тішитиме не лише винуватця урочистості, а й наступні покоління.

Подарункові книги: особливості вибору

Подарункові книги — цінні ексклюзивні видання, які випущені малим тиражем і мають палітурки ручної роботи. Такі книги пропонуються в комплекті зі спеціальними мішечками, коробами чи скриньками для зберігання.

Як правильно вибрати книгу в подарунок

Щоб вдало вибрати книгу на подарунок, варто дізнатися про адресата якомога більше інформації: захоплення, стиль життя, звички, професія. Наприклад, любителю подорожувати може стати у пригоді атлас або книга про незвичайні місця на планеті, людині, що захоплюється історією, — видання про видатних особистостей або цікаві історичні факти, бізнесмену — книги на теми політики чи економіки. Можна вибрати книги у подарунок про риболовлю, полювання, спорт, нумізматику, філателію, зброю тощо — усе залежить від того, чим цікавиться людина, якій призначається подарунок. Жінці можна подарувати книгу з кулінарії, рукоділля, психології чи класичну літературу.

Щоб вибрати книгу українською, яка гарантовано стане вдалим подарунком на день народження, варто скористатися такими порадами:

  • Зважайте на характер ваших стосунків з адресатом. Якщо книга призначена для партнерів або колег, варто зробити вибір на користь нехудожньої літератури.
  • Перегляньте списки світових бестселерів, вони можуть підказати вдалу ідею для подарунка. Однак при цьому завжди враховуйте характер та інтереси адресата.
  • Заздалегідь переконайтеся, чи немає цієї книги в колекції винуватця урочистості. При нагоді можна поцікавитися, яке саме видання він хотів би отримати.

Антикварні книги

Стародавні книги мають не тільки матеріальну, а й духовну цінність, це важлива частина культурно-історичної спадщини. Антикварними вважаються книги, видані до 1917 року.

Перше видання улюбленого роману чи книга з автографом знаменитого письменника гарантовано потішить будь-якого бібліофіла. До того ж це чудовий варіант подарунка забезпеченій людині, у якої є все. Деякі книги можуть бути комбінованими, унікальними за своєю структурою, мати ілюстрації, виконані вручну, або вклеєний рукописний текст. Такі рідкісні екземпляри стануть справжньою окрасою будь-якої приватної колекції в Україні.

Якщо ви шукаєте, де можна купити ексклюзивне книжкове видання, завітайте до інтернет-магазину Fama https://fama.ua/uk/podarki/knygy. Тут ви знайдете величезну колекцію книг, які стануть гарним подарунком діловому партнеру, керівнику чи близькій людині.

Новости портала «Весь Харьков»


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович