19.07.2023 18:04
Просмотров: 920

Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили пожити окремо

Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили пожити окремо

Фінансові труднощі та невдачі в кар’єрі посилили розкол у парі.

Як повідомляє видання «Фокус», шлюб принца Гаррі та Меган Маркл давно хитається, а масла у вогонь додали проблеми з фінансами після того, як вони втратили угоду зі Spotify, пише Express.

Інформацію підтверджує і RadarOnline з посиланням на інсайдерів, зазначивши, що герцог і герцогиня Сассекські були змучені негативною реакцією громадськості, невдалими діловими оборудками і публічними сварками зі своїми близькими.

Журналісти пишуть, що останні кілька місяців були дуже важкими для пари, яка намагалася будувати своє життя в каліфорнії, але бажання до публічності і заробітків ціною війни з королівською родиною в підсумку обернулося для них величезними неприємностями.

У підсумку вони вирішили пожити порізно, а принц Гаррі і зовсім хоче вирушити в Африку, де планує знімати документальний фільм для Netflix.

Правда це чи ні, достеменно невідомо, оскільки інший інсайдер запевняє, що ці чутки не мають під собою підстав, і в Меган із Гаррі все чудово.

Тим часом королівська експертка Даніела Ельзер заявила, що Меган Маркл «прагне створити свій власний бренд і заробити мільйони», маючи на увазі, що «для вперше вони справді перебувають на різних професійних шляхах». При цьому зазначалося, що герцогиня Сассекська втратила свою популярність.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович