05.04.2024 19:00
Просмотров: 857

Пряжа Алізе. Види та особливості для всіх сезонів

Сьогодні я хочу поділитися з вами моєю думкою про пряжу Алізе. Цю ниточку використовую давно, вона якісна і з достатнім великим вибором за складами. Пряжа Alize виробляються турецькою фабрикою, а це значить, що у нас з вами не буде клопоту з пошуком потрібного кольору. Чому це важливо? У мене був випадок коли купила стокову пряжу, зробила ВТО, зв'язала майже весь светр, але прорахувалася і потрібно було докупити моток, а такого кольору вже не було. Загалом, з турецькими нитками такої проблеми не виникне. Хочу поділитися моїми улюбленими лінійками цієї пряжі для всесезонного в'язання. 

Пряжа Алізе. Види та особливості для всіх сезонів

Вибір пряжі залежно від сезону і типу виробу

  • Літо. Як ми знаємо, влітку всі прагнуть легкості та прохолоди, і пряжа Алізе з бавовни це мій ідеальний вибір. Особливо підходить для цієї пори року ниточка Alize Bella. Натуральна, тоненька, з красивою палітрою кольорів. Ось такий вигляд вона має в полотні.

JdRkXcGhaGn-A4fvxakPEFLsK_CsftbR42kFGAiJuDwc5XVP5LBU9D2k5eSqqxIn0Dk_WZvOMrXrXdhSEje-_z1cAMX8HGpwL_9L_N4pqgB4p9vrBA0R20JBdxcIxsjyLtVnR5gBcsYMZLEUDjiPxDk

Купую її мотками по 100 грамів, так вигідніше. Також подобається різновид цієї пряжі Alize Bella Ombre Batik. На футболку 46-48 розміру потрібен тільки 1 моток і виріб вийде з плавним переходом кольору. 

7RX-KCuQB4FE2fLBTp-yQhWbi8NWp3yCvzLNnaXRB03UuJu2JkqpB2_tiEFLwp35Ial-3jUdATKuos33zrEaGMH7wPtXBBHv0NebWoBXCMDb_n7NxI6VShMYm1zzymt7ZX2tmfT_6giFCjmja7eJvgA

Ці матеріали не тільки забезпечують приємну повітропроникність, а й додають виробам текстурний ефект, роблячи їх ще більш привабливими. Що стосується виробів на літо, то я завжди в'яжу футболки та майки. У такому одязі комфортно і не спекотно.

  • Зима. Коли на вулиці стає прохолодно, а зимові вітри кличуть нас додому, я завжди звертаюся до пряжі Алізе з вовни з акрилом або поліамідом. Ці матеріали відмінно утримують тепло, забезпечуючи нам комфорт і затишок навіть у найхолодніші дні. А наявність синтетичних домішок збільшує зносостійкість виробів. Найулюбленіша ниточка - Alize LanaGold та її види. Светри носяться довго і дуже м'які. Якщо ви хочете зв'язати шапку, то ця пряжа, те що ви шукали. Нитка дуже популярна і в інтернеті можна знайти безліч різноманітних безплатних майстер-класів з її використанням.

fDn0KXwIr1XWVU2aYiFo4ji7S7BathdG3OjiBt1mTlNn-SowU4_k6CWr1uzfb0_A9hjHzwFnrYapP1ZNXNgjx2aggPkflHrSmuf_NaatXvvb7cVVOYuBmliOe25ioxwj8MyntSk2wbjvr3zAVlJAUwE

Нещодавно спробувала нову пряжу Alize Wooltime, теж гідний варіант для в'язання одягу, домашніх шкарпеток і аксесуарів. У складі вовна Superwash, а це означає, що вироби можна прати в пральній машинці. Дуже зручно!

CaBuhepW1ik-CA9QecHLV53_YmSJnck89j0E7Ud-kdRxDAt3y0mKc7HV7DUVDBzSQS2jV0q6JNSp4QC327sICcv0WMnWNcG90ZCabYcOU-cp04OhhZFE2liGt4D5H9hVNTkQVSnENTgdupAfP6a1xtY

  • Демісезон. У міру наближення демісезону нам часто потрібно підлаштовуватися під мінливу погоду, і саме тут пряжа Алізе з суміші натуральних і синтетичних волокон стає справжнім порятунком. Нещодавно в'язала собі светр павутинку з пухнастої кідмохерової пряжі Alize Kid royal. Дуже красиво лягає в ажурний візерунок. Ця нитка поєднує в собі легкість і тепло.

KFZGtOKTFrpK3VuRF0JtyhqytiPCMXgUQRSN6QcLvjN7HzN3R2ht22CPa-IjhOy7JAycMK8i_yMSHWxN8Ye2viseGmZ6jHNJtBnu-WOB7CFjPhDo9OJOaMWKQN2-GGEzh-ywMT_rJiGBFWO5p_meJhU

Пам'ятайте, що в міжсезоння можна втілити в життя безліч цікавих виробів, таких як кардигани, шалі та пончо. Якщо вибрати повітряний мереживний візерунок, то підійде будь-яка пряжа з вовною. 

Вибір пряжі - індивідуальний підхід

Як і в будь-якому творчому процесі, вибір пряжі залежить від ваших уподобань, потреб і сезону. Не соромтеся експериментувати з різними видами та колірними гамами, щоб створити унікальні речі, які виражатимуть ваш стиль і талант. Пам'ятайте, що кожен ваш виріб унікальний, і вибір пряжі має бути таким же індивідуальним.

Перед вибором ниток, я спочатку визначаюся з виробом, візерунком і кольорами, й тільки потім вибираю ниточки. Для мене важлива кольорова палітра, оскільки це елемент унікальності цього виду рукоділля. Якість і палітра - це мої орієнтири при виборі матеріалів, тому, я так люблю пряжу Алізе. Вона джерело натхнення, яке допомагає втілити в життя мої ідеї. 

Дозвольте собі зануритися у світ творчості та створювати дивовижні в'язані речі!


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович