26.11.2021 10:09
Просмотров: 876

Використання VELO в інших країнах

На правах реклами.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Продукція бренду VELO — це нікотинові паучі без тютюну, які можна використовувати в будь-якому місці. Досить відкрити банку та розмістити один пауч поміж верхньою губою і яснами збоку.

Використання VELO в інших країнах

Що являють собою паучі VELO

Склад продукту завжди однаковий, незалежно від обраного вами смаку й рівня міцності:

  • нікотин;

  • мікрокристали целюлози;

  • вода;

  • підсолоджувачі та ароматизатори.

Більш детально ознайомитися з продуктом можна на офіційному сайті VELO в Україні — go-velo.com.ua.

Розміщувати паучі можна не тільки руками, а ще й за допомогою язика. Такий варіант більш гігієнічний, а якщо трохи попрактикуватися, ви будете витрачати на цей процес лічені секунди. Досить захопити один пауч VELO язиком прямо з банки, акуратно розмістивши його між верхньою губою і яснами збоку. Це особливо зручно під час поїздок, наприклад, якщо у вас немає можливості регулярно дотримуватися гігієни рук.

Як користуватися різними паучами VELO

Нікотинові паучі представлені у великому асортименті. Продукція відрізняється за розміром, має велику кількість смаків, а також різні міцності. Останнє позначене на кришці банки у вигляді декількох кольорових крапок:

  • Medium — 2 крапки;

  • Strong — 3 крапки, міцніші паучі;

  • X-Strong — 4 крапки, продукт із підвищеним рівнем міцності;

  • Ultra — 5 крапок, найбільш міцні паучі в актуальній лінійці.

Незалежно від обраного варіанту, використання нікотинових паучів VELO:

  • не залишає неприємного запаху;

  • непомітне для оточуючих;

  • не залишає слідів на зубній емалі.

Іншими словами, ви можете використовувати нікотинові паучі в громадських місцях і навіть у салоні літака, наприклад, безпосередньо під час перельоту в іншу країну.

Утилізація використаних паучів VELO

У ряді країн із проблемою сміття на вулиці борються кардинально: за порушення передбачені досить високі штрафи. Зокрема, мова йде про Китай, Австрію, Великобританію, Швейцарію та Сінгапур. Однак не завжди в цих країнах можна легко і швидко знайти поруч сміттєвий контейнер.

У випадку з продукцією VELO ситуація максимально проста, адже вам не потрібно утилізувати паучі відразу після використання. Просто відкрийте спеціальне відділення всередині кришки та помістіть туди використаний пауч на тимчасове зберігання.

Які вибрати паучі VELO перед поїздкою в іншу країну

Беззаперечно важливим атрибутом будь-яких поїздок та подорожей являється компактність всього, що може знадобитися. Саме тому найбільш підходящим варіантом для таких випадків є паучі VELO Berry Frost MINI або Tropic Breeze MINI. Їх головна перевага полягає в невеликому розмірі як самих паучів, так і банки. Їх зручно завжди носити із собою, оскільки вони займають значно менше місця.

Якщо ви тільки починаєте знайомство з продуктом, обирайте паучі VELO з мінімальним рівнем міцності: на кришці мають бути дві крапки — це найменш міцний варіант в актуальній лінійці. Плануючи подорож, пам’ятайте, що відкриту упаковку не рекомендується зберігати довше одного тижня. Паучі підсихають і втрачають свої властивості.


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович