28.06.2023 16:55
Просмотров: 476

У Брюселі відкрилася виставка, присвячена малюнкам українських дітей

У Брюселі відкрилася виставка, присвячена малюнкам українських дітей

Відкриття виставки дитячих малюнків «Світ, у якому я хочу жити!» відбулося 26 червня у Брюсселі (Бельгія), в Українському хабі громадянського суспільства.

Одночасно урочистості проходили в Харківському дипломатичному клубі – за допомогою онлайн-трансляції був встановлений відеоміст.У заході взяли участь  тимчасова повірена у справах України в Королівстві Бельгія Наталія Аношина, віце-президент Міжнародної асоціації миротворців ООН у Західній Європі Альберт Тібор, представники Харківської міської ради, дипломатичних місій Європейського парламенту, національних підрозділів Міжнародної асоціації миротворців ООН, українських та іноземних соціокультурних об’єднань, неурядових організацій та ін. Мета виставки – привернути увагу європейського суспільства до проблеми виховання та підтримки творчого потенціалу молодого покоління на прикладі дітей з України, а також висвітлити питання щодо необхідності створення миротворчих таборів для психологічної реабілітації дітей, що перебувають чи перебували у зоні бойових дій. 

Виставка працюватиме до 3 липня в Українському хабі громадянського суспільства у будівлі Європарламенту. 

Організатори – Громадське об’єднання миротворців ООН (Харків), CSC «Les Hirondelles» у партнерстві з Харківським національним педагогічним університетом імені Г. С. Сковороди під патронатом Посольства України в Королівстві Бельгія, Харківської міської ради та Міжнародної асоціації миротворців ООН «Солдати миру» AISP/SPIA за сприяння Українського хабу громадянського суспільства (Брюссель, Бельгія).

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович