15.03.2019 06:35
Просмотров: 903

НБУ вперше отримав престижну міжнародну нагороду в категорії "Прозорість"

НБУ вперше отримав престижну міжнародну нагороду в категорії Прозорість

Раніше переможцями премії були Банк Ірландії, Банк Ізраїлю, Національний банк Чехії, а також Ріксбанк (центробанк Швеції)

Національний банк України вперше отримав престижну міжнародну нагороду Central Banking Awards у категорії "Прозорість". Про це повідомила прес-служба НБУ.

"НБУ перезавантажив систему зовнішніх комунікацій для підвищення ефективності політики, пояснюючи логіку й наслідки рішень, і прийняття населенням і бізнесом поінформованих рішень", – йдеться у повідомленні про отримання відзнаки головою регулятора Яковом Смолієм.

У середу, 13 березня, у Лондоні відбулася церемонія нагородження переможців престижної міжнародної нагороди Central Banking Awards. Цього року Нацбанк вперше став одним з її переможців й отримав нагороду в категорії Transparency Award ("Прозорість").

Участь у церемонії нагородження від топового англійського журналу взяв голова Національного банку України Яків Смолій та директор департаменту комунікацій Наталія Бондаренко.

Із успіхом НБУ привітало посольство США в Україні: "Поздоровляємо НБУ з отриманням нагороди від Central Banking за прозорість! Ми вітаємо успіхи України в очищенні банківського сектора, і з незалежним керівництвом Національний банк відіграє важливу роль у цій трансформації".

Раніше переможцями у категорії "Прозорість" міжнародної премії були Банк Ірландії, Банк Ізраїлю, Національний банк Чехії, а також Ріксбанк (центробанк Швеції).

НБУ вперше отримав престижну міжнародну нагороду в категорії Прозорість

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: нбу, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович