Выставки

Григорій Сковорода: Мандрівка за щастям

01.02.2020 - 31.01.2021
Григорій Сковорода: Мандрівка за щастям
Категория: выставка

В українській літературі ХVІІІ століття людина представлялась мандрівником-«перегрином» (пілігримом), а її життя — повсякчасною екзистенційною мандрівкою. Український філософ Григорій Сковорода останні 25 років свого життя мандрував Слобожанщиною, у ці ж роки написав свої основні філософські твори.

Наслідуючи мандрівного філософа, виставка пропонує відвідувачам пройти свій шлях у пошуках щастя. Мандруючи музейною виставкою, від «Саду філософів» до «Саду божественних пісень», наші відвідувачі зможуть побачити високоякісні копії рукописів Григорія Сковороди (оригінали зберігаються у Відділі рукописів Національного інституту літератури ім. Шевченка у Києві), розписи харківської художниці Катерини Ткаченко, а також поміркувати про щастя, успіх, спорідненість, смисл навчання тощо.
Цена билета: Вхідний квиток для дорослих коштує 20 гривень, для учнів та студентів —15 гривень. Замовлення освітньої програми – 100 гривень з групи. Можливі індивідуальні і групові відвідування (групи до 15 осіб). У вихідний день та вечірній час екскурсії та заняття доступні за попереднім замовленням
Сеансы Відвідати музей можна з понеділка по п'ятницю від 10.00 до 18.00. Субота з 11.00 до 19.00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович