Культурный центр

Фестіваль 'Кроковеє коло'

18.03.2018 - 13.05.2018
Фестіваль Кроковеє коло
Категория: фестиваль

Запрошуємо дітей та молодь до участі у масштабних творчих змаганнях XVII Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло», що пройдуть у м. Харкові впродовж весни.

З 18 березня до 13 травня 2018 року триватимуть фестивальні заходи: конкурс художніх ремесл (18 березня), творчі змагання колективів та солістів (25 березня), заключна виставка робіт юних майстрів та науково-практична конференція (29 березня), гала-концерт переможців (13 травня).

Також звертаємо Вашу увагу, що цього року впроваджена нова конкурсна номінація – «Слобожанські оповідки» (казки, легенди, перекази в прозі, які були записані на території Слобідської України), конкурс відбудеться 25 березня.

Організаторами заходу є КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» та ГО «Спілка етнографів та фольклористів м. Харкова» за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації. Партнери – Харківська державна академія дизайну та мистецтв і Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького.

Умови та порядок проведення фестивалю зазначені в Положенні на сайті http://www.cultura.kh.ua/ru/previews/5778-krokovee-kolo-festival-traditsijnoyi-narodnoyi-kulturi.

Телефон: (057) 700-26-62 (директор), (057) 725-12-36
E-mail: oomckm@gmail.com
Сеансы Начало о 10:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович