Выставки

Виставка дитячого клубу підводної фотографії і дайвінгу

01.03.2018 - 07.03.2018
Виставка дитячого клубу підводної фотографії і дайвінгу
Категория: выставка

З 1 по 7 березня 2018 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися традиційна звітна виставка «О!H2O» дитячого клубу підводного фотографування «Дельта» КП «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Вже втретє галерея «Мистецтво Слобожанщини» має честь експонувати роботи маленьких підводних фотохудожників, вихованців унікального, не тільки для Харкова та України, а й усього світу, дитячого клубу підводного фотографування «Дельта».

Світ води є колискою життя і величезною областю чогось ще не пізнаного і дивного. Людина після моменту появи на світло поступово втрачає нерозривний зв'язок з водною стихією. Тому дітям більшою мірою притаманний інтерес до пізнання води і її невідомих глибин. Дитячий клуб підводного фотографування «Дельта» прагне зберегти зв'язок людини з водою, відкриваючи своїм учням незвичайні технічні, композиційні, художні можливості фотомистецтва, які розкриваються в воді. Чарівний для нашого сприйняття світ гармонії і небачених для суші можливостей відчиняється перед юними фотохудожниками в воді. Своїми пошуками, відкриттями, ідеями і безмежною дитячою фантазією вони готові поділитися з глядачами через фотографії, які були створені в басейні і відкритих водних просторах.

Запрошуємо приєднатися до захоплюючого занурення в чарівний світ незвичайних вражень і несподіваних рішень, представлених на черговій виставці клубу «Дельта» «О!Н2О». Крім фотографій відвідувачі галереї «Мистецтво Слобожанщини» зможуть побачити фільми про захоплюючу підводну зйомку і чарівні підводні глибини.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 1 березня в 17:00.

Цена билета: Вхід вільний!
Сеансы ВТ - СБ, 11:00 - 19:00;

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович