Выставки

9-й фестиваль молодіжних проектів NonStopMedia

26.08.2018 - 09.09.2018
9-й фестиваль молодіжних проектів NonStopMedia
Категория: выставка, конкурс

Харківська муніципальна галерея оголошує конкурс на 9-й фестиваль молодіжних проектів NonStopMedia.

NonStopMedia є одним з перших фестивалів в Україні, який зосереджується на молодіжному мистецтві (перший NonStopMedia був проведений у 2003 році). NonStopMedia - це «стартовий майданчик» для експериментального візуального мистецтва в Україні, який дає можливість молодим і досі невідомим художникам заявити про себе. Важливою частиною фестивалю є паралельна програма - лекції, відео-покази, літературні читання, музичні концерти, театральні вистави. Також ми приділяємо велику увагу освітній частині проекту. Зазвичай ми запрошуємо відомих художників, кураторів і мистецтвознавців, які діляться своїм досвідом з учасниками на лекціях та майстер-класах фестивалю.

Члени журі (Тетяна Тумасьян / Харків, Україна - кураторка, директорка Харківської муніципальної галереї, засновник фестивалю NonStopMedia; Сергій Братков / Харків - Москва - художник, фотограф, куратор, учасник Вінеціанської бієнале; Ева Зажицька / Вроцлав, Польша - художниця перформерка, викладачка Академії мистецтв Вроцлава, кураторка; Роман Мінін / Харків, Україна - художник, переможець і лауреат міжнародних арт-форумів, лауреат NonStopMedia) відберуть 10 проектів, які будуть представлені на різних арт-майданчиках Харкова.

Лауреати матимуть можливість представити сольні проекти у 2019 році в провідних галереях України.
Дати проведення фестивалю: 26 серпня - 9 вересня 2018 року.

Головне завдання NonStopMedia-IX - сприяти молодим авторам у творчій діяльності у галузі сучасного мистецтва. У конкурсі пріоритети надаються проектному мисленню, професіоналізму у втіленні ідеї, новаторству та подоланню табу (художніх, соціальних тощо). Автор повинен продемонструвати вміння реалізовувати проекти з чіткою концепцією і внутрішньою логікою.

На конкурс приймаються художні проекти у будь-якій техніці та будь-якої тематики. Вікове обмеження для авторів - до 30 років.
Для участі в конкурсі авторам необхідно заповнити анкету >>

Анкету необхідно заповнити онлайн у google-формі, ілюстративний матеріал - розмістити на сторонньому ресурсі і скопіювати посилання у відповідне питання анкети.

Організатори фестивалю залишають за собою право не приймати проекти, які вже брали участь в інших фестивалях, або які не відповідають формату фестивалю NonStopMedia. Не приймаються до розгляду проекти, якщо вони не мають повної комплектації (заповнена анкета та ілюстративний матеріал до проекту). Перевагу буде надано вже готовим проектам.

Всі матеріали приймаються до 25 червня 2018 року.
Результати конкурсу будуть оголошені до 25 липня 2018 року.

Контакти:
Харківська муніципальна галерея
вул. Чернишевська, 15
м Харків 61057
Тел: +38 (057) 706 16 20;
e-mail: nonstopmedia.kh@gmail.com.
www.nonstopmedia.org

0665951461

 

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович