Выставки

Виставка 'Світ і я'

18.06.2019 - 27.06.2019
Виставка Світ і я
Категория: выставка

Cвітова спільнота щорічно 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього природного середовища, який був заснований Організацією Об’єднаних Націй в 1972 році.
Приводом до проведення цієї всесвітньої акції послужило звернення, підписане 2200 діячами науки і культури з 23 країн світу, яке надійшло у травні 1971 року Генеральному секретарю ООН. Вони попереджали людство про безпрецедентну небезпеку, що загрожує людству у зв'язку із забрудненням навколишнього середовища.
 День охорони навколишнього природного середовища – це привід для кожного з нас, щоб замислитися над тим, як ми живемо на Землі чи поважаємо природу і Світ, завдяки яким існуємо.
З метою активізації уваги підростаючого покоління до значущості людини в збереженні природи, часткою якої вона є, любові та збереження природи, пропаганди і виховання духовних цінностей, сприянню реалізації творчих здібностей і гармонійного розвитку особистості Харківською обласною організацією Українського товариства охорони природи заснований дитячий художній конкурс «Світ і Я» присвячений Всесвітньому Дню охорони навколишнього природного середовища і проводиться у 2018 році вдруге.
Конкурс проводиться за сприяння Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.
Учасники конкурсу – учні загальноосвітніх шкіл міста Харкова та Харківської області у трьох вікових категоріях: молодша група 8 –11 років;  середня група  12 –15 років;  старша група  15–17 років.
Прийом робіт проводився протягом лютого – квітня 2018  року. За цей час надійшло біля 400 робіт.  Найбільш активну участь прийняли діти шкіл міста Харкова та Красноградського району Харківської області,  Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості, Харківський міський Палац дитячої та юнацької творчості
Учасники конкурсу  показали свою зацікавленість у конкурсі, а їх роботи – виконані з творчою індивідуальністю в різноманітних  техніках  образотворчого мистецтва.

 

Телефон: (057) 720-15-07, (050) 965-94-25, (093) 524-02-04
Сеансы 11:00-19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович