Выставки

Выставка 'Слобожанський оксамит'

31.08.2018 - 30.09.2018
Выставка Слобожанський оксамит
Категория: выставка

31 серпня о 16:00 у Виставковій залі ХХМ (вул. Жон Мироносиць, 9) відбудеться презентація виставки «Слобожанський оксамит».
    Головне почуття для художника – любов. Майстри керуються ним, вибираючи сюжети для своїх творів. Це може бути непримітна хатинка край села, куди ти приїздив щоліта до бабусі, хатинка, зігріта вічним сонцем і дитячим незбагненним щастям, тому найкраща і неповторна серед усіх розкішних палаців миру (Лазарєв О.А.).
    А ще лісова галявина зі старими величезними соснами, що тягнуться до неба, річна затока з тихою заводдю і густими водоростями в ній, або залитий полуденним сонцем гамак на задньому дворі у садку, як символ спокою і спочинку (Олексієнко Є.Д.).
    Величезне місто родом із Середньовіччя посеред Європи, осяяне навічно генієм Дюрера (Ковтун В.І.).
    Урочисте цвітіння іван-чаю, що стоїть стіною вздовж дороги в духовито-спекотному мареві (Качин С.І.).
    Дерево в провокаційно яскравому вбранні бабиного літа (Качина В.В.).
    Благословенні пейзажі чудової Слобожанщини з її мешканцями відтворюють майстри несказанно ніжною мовою оксамитової пастелі на картоні, папері і ДСП, розповідаючи про єдність Всесвіту у безперервному ланцюзі життєвих подій і безкінечності буття.
    Друга виставка пастелі – тандем художників Чугуєва і Харкова відкрилася в залах Виставкового корпусу Харківського художнього музею. Започатковано трієнале, нова гарна традиція.

 

Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Цена билета: 5-10 грн
Сеансы 10:00-17:40 Ср-Пн, выходной Вт

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович