Выставки

Фото-поетичне есе харків'янина Миколи Колісника «Очікування зустрічі»

22.01.2019 - 02.02.2019
Фото-поетичне есе харківянина Миколи Колісника «Очікування зустрічі»
Категория: выставка

З 17 січня по 2 лютого 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися фото-поетичне есе харків'янина Миколи Колісника «Очікування зустрічі».

«Недалеко від р. Інгулець є село Щасливе, де живуть щасливі люди. Поряд з цим селом є ще одне, де живуть люди, що мають Добру Надію на щасливе життя. Воно так і називається – Добродіївка. Гарні краєвиди, добрі люди, родюча земля і повноводні річки – такого надбання не має жодна країна.

«Помандрувавши по світу половину свого життя захотілося підкреслити красу нашої землі. Можливо хтось, подивившись на ці фото, вийде на вулицю і не захоче бити ногами лавки або вікна в неприбраних під’їздах. Можливо з’явиться в них бажання зробити прибирання в домі, потім на вулиці, а потім і на планеті…» – М. Колісник.

Тема лавок, яка присутня у фото-есе, обрана не випадково. Адже саме на лавці в парку, наодинці з собою, людина може відпочити, на деякий час забути про проблеми, рутину, метушню, поміркувати про високе, відчути зв'язок з природою, наповнитись позитивною енергетикою і спокоєм.

Микола Колісник є фотографом-аматором, який захоплюється знаходженням прекрасного в дрібницях: в пожовклому осінньому листі, в зимових засніжених деревах, в павутині, що засіяна крапельками роси... Автор показує природу такою, якою вона є, знаходячи оригінальні сюжети і композиції, і при цьому, не користуючись спеціальною фототехн

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович