Выставки

Виставка 'Озброєні та небезпечні'

05.04.2019 - 04.05.2019
Виставка Озброєні та небезпечні
Категория: выставка

Проект аналізує крихке становище українського суспільства, що зазнає зовнішнє втручання на Сході та активність праворадикальних рухів всередині країни.

Озброєні та небезпечні — це проект-платформа, що об’єднує групу художниць/художників та режисерок/режисерів, які працюють на перетині сучасного мистецтва та експериментального кіно.
Художником Миколою Рідним було ініційовано реалізувати проект у формі відео-серіалу, присвяченого темі мілітаризації суспільства та, зокрема, ставленню молоді до насилля та зброї.
Постановочні та документальні сцени були зняті під час вечірок, прогулянок, випадкових ситуацій у місті, що траплялися автору та його друзям. Ці сцени становлять основу перших епізодів серіалу.
Тема існування людини, що прагне емансипації суспільства в агресивному консервативному середовищі, обертається навколо взаємовідносин повсякдення, інтернету та кінематографу.

Учасники проекту:
Пьотр Армяновський, Станіслав Бітюцький, Еліас Парвулеско, Оксана Казьміна, Аліна Клейтман, Валентина Петрова, Сашко Протяг, Олексій Радинський, Даніїл Ревковський, Павло Хайло, Микола Рідний, Філіп Сотниченко, Анна Щербина, Fantastic Little Splash.

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович