Концертные залы

'Мелодії Любові'

04.10.2019
Мелодії Любові
Категория: концерт

В філармонії відбудеться прем’єра концертної програми «Мелодії Любові», присвяченої творчості справжніх легенд радянської естради — Мусліма Магомаєва, Валерія Ободзінського, Едуарда Хіля.

У цей вечір в прекрасному симфонічному звучанні Академічного симфонічного оркестру Харківської обласної філармонії під керуванням Юрія Янко будуть виконані усіма улюблені пісні — «Эти глаза напротив», «Королева Красоты», «Мелодия», «Как провожают пароходы», «Белые Крылья» і багато, багато інших.

Солісти прем’єрної програми:

Вагіф Нагієв — блискучий молодий виконавець, який володіє неймовірно красивим і сильним голосом, який підкорив журі шоу «Голос», який запам’ятався глядачам своїм віртуозним виконанням пісні «Синяя вечность», відразу ж отримав титул «Молодий Магомаєв», але зумів зберегти власний стиль.

Віталій Червоний — соліст-тенор, учасник знаменитої групи «Сябры». Його впізнаваний голос звучав на семи дисках-гігантах, записаних ВІА «Сябры», на багатьох концертних майданчиках СРСР і за кордоном, по телебаченню і радіо.

Олег Верді — яскравий молодий виконавець, що полонив журі шоу Х-фактор, своєю щирістю і глибиною виконання, що продовжує радувати, дивувати і завойовувати любов глядачів авторськими піснями.

Для Вас прозвучать найпопулярніші пісні 60х-80х, музика під яку знайомилися і закохувалися кілька поколінь. Зворушлива ніжність і відчайдушна веселість, безмежна віра і поетичний смуток — в цих піснях є все!

Старшому поколінню їх пісні близькі і зрозумілі, це пісні їх молодості, їх перше кохання. Для молодого покоління це можливість краще пізнати і зрозуміти своїх близьких.

Запрошуємо Вас поринути в атмосферу романтики і ностальгії, згадати або ж тільки дізнатися золоті шлягери, які чіпають серця кількох поколінь. Запрошуємо Вас поринути в Мелодії Любові!

Купить билет

Телефон: Кассы: (057) 762-99-83 (11:00-19:00). Бронь билетов: (067) 31-66-300, (050) 400-48-08
E-mail: office@filarmonia.kh.ua
Цена билета: 150-600 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович