Выставки

Виставка фотографій 'Лики старого Харкова'Фотовиставка-квест на відкритому повітрі (у дворі Харківського художнього музею, вул. Жон Мироносиць, 9)

21.08.2020 - 29.08.2020
Виставка фотографій  Лики старого ХарковаФотовиставка-квест на відкритому повітрі (у дворі Харківського художнього музею, вул. Жон Мироносиць, 9)
Категория: выставка

Виставка фотографій Володимира Новгородова «Лики старого Харкова» присвячена скарбам, які прикрашають фасади старого міста, хоча і охоплює лише невелику частину відзнятих матеріалів. Сотні різноманітних архітектурних деталей, рельєфів, скульптур, ліпних композицій залишені нам майстрами архітектури минулого як дорогоцінна спадщина. Час та байдужість недбайливих господарів, недосвідченість та меркантильність чиновників, неякісний ремонт горе-будівельників безжалісно скорочують їх кількість. Тож, швидше вперед, дорогий глядач! Ми ще встигнемо дещо застати і побачити сьогодні. В.Новгородов свідомо не підписував адреси будівель та прізвища архітекторів, що працювали над ними. Автору хотілося розбудити вашу цікавість і спонукати глядача до мандрів у світ забутої спадщини старого Харкова. Виставка матиме продовження: її відвідувачам пропонуємо відшукати в Харкові будинки, оздоблення яких зображено на фото В.Є.Новгородова, сфотографувати їх та надіслати до 28 серпня за адресою: artmuseum.kharkiv@gmail.com. Той, хто надішле найбільшу кількість зображень, отримає музейний подарунок.

Телефон: (057) 706-33-95, (057) 706-33-97, (057) 706-33-94
E-mail: artmuseum_kharkiv@i.ua
Сеансы Фотовиставка-квест на відкритому повітрі (у дворі Харківського художнього музею, вул. Жон Мироносиць, 9).

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович