22.09.2023 08:55
Просмотров: 420

Мікрохвильові печі Bosch – багатофункціональні й надійні

Німецька компанія Bosch асоціюється з дуже надійною побутовою технікою. Мікрохвильова піч Bosch не виняток. Це стильні, компактні, продумані і функціональні кухонні помічники. Пристрої ідеально підходять для того, щоб смачно готувати, не витрачаючи на це зайвого часу і не переплачуючи за електроенергію.

Мікрохвильові печі Bosch – багатофункціональні й надійні

Якими можуть бути мікрохвильовки Bosch?

Пристрої поділяються на дві великі групи.

  1. Вбудовані – найзручніші в експлуатації моделі. Ніщо не заважає вам у творчості на кухні. Підходять для квартир, встановлюються в офісах і просто на кухнях з невеликою площею. Вбудовуються в шафу на рівні очей, щоб ви могли легко ставити, доставляти страви й контролювати роботу пристрою.
  2. Незалежні – мікрохвильові печі Bosch, які можна поставити там, де вам зручно. Моделі з ергономічною конструкцією й невеликими габаритами. Підключаються до мережі 220 В та вашої мережевої розетки.

Матеріал камери

Матеріал камери важливий для експлуатаційних характеристик мікрохвильової печі. Окремо розташовані моделі зазвичай мають емальовану поверхню, яка витримує постійні перепади температури і легко очищається. Наприклад, емаль присутня у всіх бюджетних СВЧ печах, таких як BOSCH HMT72M450.

Техніка з керамічним покриттям і нержавіючою сталлю - це вбудовані мікрохвильові печі. Ці два види внутрішніх камер не бояться пошкоджень, високих температур, ударів і абразивних речовин. Їх важко подряпати або пошкодити. Наприклад, BOSCH BFR 634 GB1 - вбудована техніка на 21 літр із потужністю 900 Вт.

Існують і більш дорогі моделі настільних мікрохвильовок з нержавіючої сталі. Зазвичай вони мають об'єм від 20 літрів, оскільки така техніка вимагає високої потужності і, відповідно, більш високих температур. Типовий представник - BOSCH HMT 72M450, компактна настільна СВЧ піч з нержавіючої сталі, універсальний варіант для швидкого приготування.

Основні можливості мікрохвильовок Bosch

Мікрохвильові печі від бренду Bosch пропонують різні рівні потужності, від 90 Вт і до максимального значення. СВЧ-печі об'ємом 17 літрів мають мінімум 800 Вт потужності, тоді як більш об'ємні моделі, такі як ті, що мають об'єм 21 літр і більше, оснащені функціями конвекції і гриля, можуть досягати 1800 Вт.

Навіть базові моделі мікрохвильових печей від цього виробника оснащені різними корисними функціями, серед яких:

  • розігрів;
  • розморожування;
  • приготування;
  • функція захисту від дітей;
  • таймер.

Якщо ви плануєте активно готувати різні страви та експериментувати в кулінарних справах, то вбудовані моделі мікрохвильових печей пропонують розширений функціонал. Наприклад, вони можуть автоматично готувати страви, враховуючи вагу та тип продукту.

Якщо бажаєте купити справді оригінальну мікрохвильову піч Bosch, тоді відправляйтесь на офіційний сайт цього виробника - www.bosch-home.com.ua. Багато цікавих новинок чекають на вас вже зараз. Переходьте в інтернет-магазин та ставайте власником довговічної німецької техніки вже зараз.

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович