29.11.2019 15:07
Просмотров: 1365

Працівники Amazon в ФРН вирішили страйкувати в «чорну п’ятницю»

Працівники Amazon в ФРН вирішили страйкувати в «чорну п’ятницю»

Страйк триватиме три дні і зачепить також «кіберпонеділок», коли відбуваються масові розпродажі в інтернет-магазинах

У день міжнародного мегашопінга – «чорну п'ятницю» (Black Friday) – працівники інтернет-компанії Amazon в Німеччині оголосили страйк. Про це повідомив в п'ятницю, 29 листопада, організатор акції, профспілка працівників сфери обслуговування Verdi, передає DW.

Страйк почався в ніч на п'ятницю і триватиме три дні. У ній взяли участь працівники розподільних центрів Amazon в Лейпцигу (федеральна земля Саксонія), Бад-Херсфельді (Гессен), Кобленці (Рейнланд-Пфальц), Райнберзі і Верне (Північний Рейн – Вестфалія), Грабене (Баварія).

Хороша робота не може виконуватися «за викидними цінами», йдеться в заяві Verdi. Профспілка протягом багатьох років домагається від американського концерну тарифного договору, аналогічного тому, який діє в сфері роздрібної торгівлі і доставок товарів поштою. Він повинен передбачати підвищення зарплати і поліпшення умов праці. Але керівництво Amazon відмовляється від переговорів: компанія позиціонує себе як підприємство в сфері логістики, де оплата надходить безпосередньо при отриманні товару.

«Ми платимо в кінцевому підсумку стільки, скільки зазвичай сплачується за аналогічну діяльність і щороку перевіряємо зарплати», – йдеться в заяві компанії.

Крім того, відзначають в Amazon, її співробітники отримують численні бонуси.

Останнім днем ​​страйку в шести розподільних центрах Amazon в Німеччині стане «кіберпонеділок» (Cyber ​​Monday), коли традиційно проходить масовий розпродаж безпосередньо в інтернет-магазинах.

 

Источник: mind.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: шоппинг

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович