12.04.2020 11:53
Просмотров: 816

На Київщині до суду скеровано обвинувальний акт стосовно незаконного виготовлення, зберігання та збуту тютюнових виробів

На Київщині до суду скеровано обвинувальний акт стосовно незаконного виготовлення, зберігання та збуту тютюнових виробів

Слідчими ГУ ДФС у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури області 9 квітня поточного року до суду скеровано обвинувальний акт стосовно незаконного виготовлення та зберігання тютюнових виробів з метою подальшого збуту.

В рамках кримінального провадження за ч.1, ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України встановлено, що двоє мешканців області, діючи за попередньою змовою, організували у складському приміщенні одного із районів Київської області незаконне виробництво тютюнових виробів. Відповідно до висновків судово-медичної експертизи дані вироби становлять загрозу для життя і здоров’я людей.

Продукція вироблялась найманими працівниками за допомогою придбаного обладнання та сировини для її виготовлення (листя тютюну).

В подальшому, підозрювані реалізовували вироблені ними тютюнові вироби на території України.

На підставі ухвалу суду, у серпні минулого року, працівниками податкової міліції проведено обшуки, в ході яких вилучено тютюнових виробів та обладнання на загальну суму понад 10 млн. грн. Протиправну діяльність вказаних осіб припинено.

У разі доведення в суді вини, ділкам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, а також знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції та обладнання для її виготовлення.

Источник: sfs.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: дфс, київ

Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович