13.10.2023 08:26
Просмотров: 276

У Харківській області скажена кішка напала на жінку та собаку

У Харківській області скажена кішка напала на жінку та собаку

У селищі Старий Мерчик Богодухівського району 7 жовтня безпритульна кішка забігла до домоволодіння та напала на господарку та собаку.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі Харківської області.

Згідно з результатами дослідження Харківської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, у кішки було підтверджено діагноз сказ.

Через це в смт Старий Мерчик Валківської міської ради введено карантинні обмеження.

План комплексних заходів щодо ліквідації сказу в смт Старий Мерчик та межах прилеглих польових та лісових угідь передбачає:

забезпечення організації обліку собак, кішок та сприятливих до захворювання свійських тварин у громадському утриманні смт Старий Мерчик, с. Привокзальне, с. Газове, с. Добропілля;забезпечення імунізації проти сказу собак, кішок та сприятливих до захворювання свійських тварин у громадському утриманні смт Старий Мерчик, с. Привокзальне, с. Газове, с. Добропілля, при виявленні хворих та підозрілих на зараження сказом тварин – умертвляти. Трупи спалювати разом зі шкірою;проведення дезінфекції місць, де перебувала хвора на сказ тварина, одягу та інших речей забруднених слиною та виділеннями цієї тварини відповідно до Інструкції щодо проведення ветеринарної дезінфекції об’єктів тваринництва.

Агентство Телевидения Новости


Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович