24.10.2023 16:57
Просмотров: 409

Непередбачуваний Маск порадив США «пожертвувати» цілісністю України

Непередбачуваний Маск порадив США «пожертвувати» цілісністю України

Військові конфлікти на Близькому Сході та в Україні можуть перерости у Третю світову війну, тому США нібито треба налагодити відносини з рф.

Як пише Комерсант, про це заявив американський мільярдер Ілон Маск, повідомляє видання The Wall Street Journal, із посиланням на дискусію в Spaces на платформі X, що пройшла в понеділок, 23 жовтня.

«Нам потрібно знайти мир в Україні, і я думаю, що нам потрібно відновити нормальні відносини з росією», – стверджує бізнесмен.

Маск висловив думку, що «політика США змушує росію вступати в союз з Іраном і Китаєм», а альянс росії, Китаю та Ірану може перемогти Захід у глобальному конфлікті.

На думку власника SpaceX і Tesla, жорстка конфронтація з Китаєм і росією була б катастрофічною для США.

Адже «росія з її багатими сировинними ресурсами та Китай з його феноменальним промисловим потенціалом» – це грізна комбінація, вважає бізнесмен.

Він зазначає, що пріоритетом політики США має бути уникнення Третьої світової війни і недопущення ситуації, коли «регіональний конфлікт швидко переростає в глобальний». Тому Маск закликав США «знайти» шлях до миру в Україні і «відновити нормальні відносини з росією».

На його думку, в окупованих рф «російськомовних районах України» нібито нема антиросійського повстанського руху.

І тому припинення вогню можливе, бо буцімто не резон примушувати регіони, які «хочуть бути частиною росії», бути частиною України.

Крім того, він заявив, що не розуміє, нащо солдати обох країн гинуть. На його думку, росія все одно не залишить ці землі, а Україна «не досягне успіху» з меншою армією, тому припинення вогню – найкращий вихід для людей України.

Агентство Телевидения Новости


Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович