03.02.2024 08:44
Просмотров: 1017

5 пар модних кросівок для весни 2024

Хоча кросівки ніколи не виходять із моди, кожен новий сезон приносить нам інноваційні стилі та проривні тенденції. Далі докладніше поговоримо про головні тренди, які домінуватимуть 2024 року.

5 пар модних кросівок для весни 2024

Класичні кеди

Мінімалістичні кеди жіночі – одна з найпопулярніших моделей у всі часи, оскільки все більше модниць звертаються до традиційного дизайну з низьким профілем та мінімумом декору. Плюс дизайнери пропонують безліч подібних версій, що відрізняються стриманим виконанням.

Екологічний текстиль

Популярність екологічно чистих виробництв продовжує зростати, завдяки чому стає простіше бути модним, не завдаючи шкоди природі. Хоча в наші дні ecofriendly кросівки доступні практично з будь-якого матеріалу, інфлюенсери віддають перевагу тканинній обробці. У цій деталі є щось затишне, і ви можете вибирати між нейтральним, ефектним або різнокольоровим текстилем, що підкреслює текстуру.

Масивне ретро

Якщо вам подобається ностальгічна атмосфера, але ви віддаєте перевагу більш солідному силуету, вам пощастило: масивні кросівки, як і раніше, популярні, і цього сезону вони набувають більш вінтажного вигляду. Від тенісних туфель до барвистих dad shoes – у цій категорії знайдеться щось на будь-який смак. А масивність візуально наблизить модель до повсякденного спортивного взуття, яке справді забезпечить комфорт вашим ногам протягом усього дня. Виберіть колірну палітру або унікальну деталь, яка викликає емоції, і ви точно знайдете фаворита своєї колекції.

5 пар модних кросівок для весни 2024

Розкішна шкіра

Класичні білі шкіряні кросівки ніколи не виходять із моди. Весна – найкращий час, щоб носити їх, проте альтернативно ви можете вибрати той колір і стиль, який добре поєднується з вашими улюбленими речами. Шкіряні кросівки надають будь-якому образу невимушеного шику, до того ж вони довговічні та практичні.

Срібло космічної ери

Срібло, безперечно, стало визначальним кольором минулого року у моді. Тому не дивно, що ця тенденція призвела до появи найпривабливіших кросівок. Від блискучих низьких кед до високих кросівок з металізованими прикрасами, срібло – це незамінне оновлення вашої колекції взуття, яке однаково добре виглядає як у повсякденному образі, так і в аутфіті для вечірки.

Обрати найкращу пару за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині «Міратон», що гарантує якість і пропонує безмежний вибір.

Новости портала «Весь Харьков»


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович