11.07.2023 08:45
Просмотров: 391

400 метрів перешкод: нацгвардійці показали одне з найважчих тренувань

400 метрів перешкод: нацгвардійці показали одне з найважчих тренувань

Військовослужбовці Східного територіального управління Національної гвардії України показали тренування на смузі перешкод. Дистанція – 400 метрів.

Гвардійці виконують цілий ряд елементів: метають гранати, вистрибують з траншеї, перестрибують рів, перебігають проходи лабіринту, перелазять через паркан, підіймаються по драбинах на «зруйнований міст», пересуваються по балках, перестрибують через розриви, зіскакують на землю, долають щаблі «зруйнованої» драбини, переміщуються через «проломи» у стінах, проходять ходи сполучення.

Також за цей час доводиться декілька разів на максимальній швидкості долати стометрівку. Військовослужбовці поділилися тим, які елементи були для них найскладнішими.

Сергій, нацгвардієць

На смузі перешкод я вперше. Елементи цікаві. Вимагають спритності. Як не дивно, найбільше втоми відчув на фінальній стометрівці.

Костянтин, нацгвардієць

Для мене найскладнішим виявився тунель, бо дуже вузький прохід та збивається дихання.

Сергій, нацгвардієць

Для мене теж виявився найскладнішим саме тунель. Через низьку стелю та зігнуту поставу у тебе дуже «забиваються» м’язи ніг.

Військовослужбовиці також виконували весь комплекс вправ за виключенням тих, що потрібно виконувати на висоті понад два метри.

Ольга, військовослужбовиця НГУ

Сьогодні дуже спекотно. Тому, звісно, було непросто. Потрібно швидко бігти та одночасно виконувати всі ці елементи на координацію та рівновагу.

Гвардійці займаються щонайменше на двох варіантах смуг перешкод. Один з передбачає вправи з колодою, перенесення важких ящиків з озброєнням та боєприпасами, перекочування колеса, подолання дистанції під колючим дротом. Вищезгадані елементи, за виключенням деяких силових, мають практичне застосування українською піхотою у бойовій обстановці.

Джерело: відділення інформації та комунікації Східного територіального управління Національної гвардії України.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович