24.07.2023 07:30
Просмотров: 435

Атака безпілотників на москву: є влучання

Атака безпілотників на москву: є влучання

Російські ЗМІ і Telegram-канали повідомляють про атаку безпілотників на столицю рф, пошкоджено будівлю поруч з міністерством оборони рф, ще один дрон влучив у московський бізнес-центр «Леруа Мерлен».

Близько 4-ї години TГ-канал Shot повідомив про атаку БПЛА на москву, через що над містом було чути звуки вибухів. Про це пише Українська Правда.

Канал повідомив про вибух у московському бізнес-центрі на вулиці Лихачова. «У будівлі, де знаходиться «Леруа Мерлен», вибило скло на верхніх поверхах. Попередньо саме туди «влетів» БПЛА», – написав Shot.

Водночас TГ-канал Mash повідомив, що у будівлі на Комсомольському проспекті, яка знаходиться недалеко від міністерства оборони рф, вибито скло, а біля будівлі виявлено осколки безпілотника.

Повідомляється, що наразі інформації про загиблих і постраждалих немає.

Видання ТАСС із посиланням на екстрені служби підтвердило, що осколки безпілотника виявлено на Комсомольському проспекті, а ще один безпілотник влучив у висотку бізнес-центру на вулиці Лихачова.

А мер Москви Собянін повідомив, що «близько 4-ї години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях». За його словами, серйозних руйнувань і постраждалих немає. 

Зазначається, що на Комсомольському проспекті та вулиці Лихачова перекрито рух автотранспорту.

Джерело: видання ТАСС, Telegram-канал Shot, Telegram-канал “Mash”, мер Москви Сергій Собянін у Telegram 

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович