02.11.2023 09:19
Просмотров: 294

ХАМАС заявив, що повторюватиме атаки, поки не знищить Ізраїль

ХАМАС заявив, що повторюватиме атаки, поки не знищить Ізраїль

Високопоставлений член ХАМАСу Газі Хамад привітав масштабний напад на Ізраїль 7 жовтня, під час якого масово убивали цивільних осіб, і пообіцяв, що палестинське терористичне угруповання буде повторювати подібні атаки багато разів у майбутньому, поки не знищить Ізраїль.

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на The Times of Israel.

«Ізраїль − це країна, якій немає місця на нашій землі. Ми повинні прибрати її, тому що вона являє собою безпекову, військову і політичну катастрофу для арабської та ісламської нації. Нам не соромно про це говорити», наголосив Хамад.

Терорист назвав існування Ізраїлю «нелогічним» і додав, що його треба «стерти з лиця землі».   

На запитання, чи означає це повне знищення Ізраїлю, Хамад відповів: «Так, звичайно».

«Ми повинні провчити Ізраїль, і ми зробимо це двічі й тричі. Потоп Аль-Акса (так ХАМАС назвав свій наступ 7 жовтня) − це лише перший раз, і буде другий, третій, четвертий.

Чи доведеться нам платити ціну? Так, і ми готові її заплатити. Нас називають нацією мучеників, і ми пишаємося тим, що приносимо в жертву мучеників», сказав Хамад.

За останні три тижні з’явилися беззаперечні докази навмисних нападів на ізраїльське цивільне населення, які здійснювалися за вказівками командирів ХАМАСу.

У багатьох випадках терористи ходили від будинку до будинку і страчували або спалювали цілі родини. Ще близько 260 цивільних осіб були вбиті на музичному фестивалі під відкритим небом.

«Ми − жертви окупації. І крапка. Тому ніхто не повинен звинувачувати нас у тому, що ми робимо. 7 жовтня, 10 жовтня, мільйонного жовтня все, що ми робимо, є виправданим», додав Хамад.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович