08.04.2021 08:04
Просмотров: 626

Які освітні проєкти готує Офіс розбудови доброчесності при НАЗК?

Які освітні проєкти готує Офіс розбудови доброчесності при НАЗК?

Доброчесне суспільство неможливо побудувати без якісної освіти, зокрема і антикорупційної. Саме тому після перезапуску Національного агентства з питань запобігання корупції було створено Офіс розбудови доброчесності.

Одним із перших проєктів Офісу стала Школа доброчесності НАЗК. Це новий формат взаємодії громадянського суспільства та НАЗК, де громадським активістам допомагають розібратися в антикорупційному законодавстві та специфіці його застосування на практиці. Нагадуємо, що Школа доброчесності НАЗК відновить свою роботу вже цього місяця (https://bit.ly/39MbpxY).

Офіс розбудови доброчесності одразу працює над кількома навчальними напрямами, з якими ви можете ознайомитися на сторінці Офісу:

● Що треба знати про корупцію. Просвітницький проєкт, який розповідає, що таке корупція, якою вона буває, як побудовані міжнародна та українська системи запобігання та протидії корупції(https://bit.ly/3jDWJ7S);

● Декларуйся правильно. Завдяки цьому проєкту декларанти дізнаються, як заповнювати е-декларації та інші документи фінансового контролю без помилок. Дізнавайтеся корисну для себе інформацію, якщо ви досвідчений декларант або тільки починаєте публічну службу (https://bit.ly/374XG4e);

● Звітування політпартій: розбираємося. Цей проєкт створений для навчання та інформування представників політпартій про особливості звітування, а також для тих, хто хоче дізнатися про систему прозорої звітності партій (https://bit.ly/2Z9Q4c9);

● Зрозуміло про конфлікт інтересів. За допомогою цього проєкту ви дізнаєтеся, що таке конфлікт інтересів, на кого розповсюджується регулювання в цій сфері, як запобігти його виникненню або врегулювати, а також якими є наслідки за порушення вимог законодавства (https://bit.ly/2Z6VFzZ).

Анонси нових активностей в межах проєктів та онлайн-курсів шукайте на сторінці Офісу розбудови доброчесності: https://www.fb.com/prosvita.nazk.

Источник: nazk.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович