19.05.2019 09:18
Просмотров: 1203

Привітання Міністра оборони України з нагоди Дня резервіста України

Привітання Міністра оборони України з нагоди Дня резервіста України

Шановні воїни-резервісти!

Дорогі ветерани Збройних Сил України!

Вітаю вас з Днем резервіста України. 18 травня цього року Україна вперше святкує професійне свято резервістів – громадян, які сумлінно виконали свій конституційний обов’язок, проявили відвагу, героїзм та стійкість під час захисту незалежності та територіальної цілісності України, і сьогодні знаходяться у готовності в будь-який час знову стати до лав українського війська.

Саме цього дня чотири роки тому за Указом Президента України було розпочато формування оперативного резерву, який нині став надійною складовою Збройних Сил України.

Українські резервісти, загартовані в боях із російським агресором, ще раз підтвердили свою готовність захистити Батьківщину під час дії правового режиму воєнного стану у грудні минулого року, коли кількість добровольців значно перевищила потребу у доукомплектуванні визначених бригад.

Україна пишається вами і молиться за кожного з вас – хто готовий у важкі часи знову взяти в руки зброю, аби захистити Вітчизну та принести перемогу, а з нею – і мир на нашу землю, до кожного українського дому.

Бажаю кожному воїну-резервісту міцного здоров’я, родинного благополуччя та успіхів в ім’я зміцнення обороноздатності держави!

Слава Україні!

Героям слава!

Міністр оборони України С. ПОЛТОРАК

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович