01.11.2023 19:28
Просмотров: 326

У Харківській області новий очільник патрульної поліції

У Харківській області новий очільник патрульної поліції

Сьогодні, 1 листопада, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив тимчасово виконуючого обовʼязків керівника управління патрульної поліції міста Харкова, майора поліції Віктора Левченка.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Харківської області.

Служба нового керівника харківських патрульних розпочалася з першого набору. За ці роки він пройшов шлях від поліцейського до начальника управління.

Зокрема, був на керівних посадах патрульної поліції Миколаєва, очолював патрульну поліцію Луганської області.З початку повномасштабного вторгнення Віктор разом з іншими патрульними став на захист держави, обороняючи міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне.

Патрульні поліцейські під керівництвом Віктора Левченка евакуювали з найнебезпечніших районів Луганської області понад 40 тисяч мирного населення.

У складі зведеного загону Департаменту патрульної поліції України виконує бойові завдання з розвідки, виявленню та знищенню живої сили та техніки ворога за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Указами Президента України за виявлені в захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України Віктор Левченко був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеню та медаллю «Захиснику Вітчизни».

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович