28.12.2017

Науковці назвали найгірший подарунок на Новий рік

Так, ми погоджуємось, що шкарпетки, набори косметики та всілякий дріб'язок – не найкращі подарунки, але, як виявилося, вони далеко не найгірші.

Фахівці назвали подарунок, який і подарунком назвати складно. Готуйтеся, адже ви будете здивовані.

У тривалих сімейних стосунках секс часто відходить на другий план, стає нудним, переходить у своєрідний обов'язок, а також стає рідкістю. Поточні проблеми, буденність, стреси, звичка один до одного можуть призвести не тільки до відсутності сексу в сімейному житті, але й зруйнувати стосунки.

Причиною того, що інтимна близькість втрачає свою якість для сімейних пар, у багатьох випадках є сприйняття її, як побутового процесу, наприклад, прибирання квартири або приготування обіду.

Вчені відзначають, що багато пар після декількох років сімейного життя приступають до інтимної близькості все рідше, зрештою підносячи його своїй дружині/чоловіку як подарунок на якесь свято. На думку фахівців, такий секс може викликати нервозність, агресію і відразу когось із подружжя.

Щоб такого не сталося, сімейні психологи рекомендують подружжю приділяти сексу більше уваги та часу, і не дозволяти повсякденним проблемам впливати на його якість, а також кількість. Приступати до інтимної близькості необхідно щодня, пробувати нове, експериментувати. Також, зберегти інтерес до сексу допоможе спонтанність, незвичайна атмосфера в будинку. Тут чоловікові та жінці необхідно проявити фантазію. Згідно з опитуванням, більшість сімейних пар вважають секс гіршим подарунком на свята.

Розбудити інтерес подружжя до інтимної близькості допоможе зміна обставин. На свята або вихідні можна виїхати в незнайоме місце, відвідати інше місто або орендувати на пару днів квартиру, де ніхто не буде заважати. Такі прості способи збережуть бажання й інтерес один до одного, що обов'язково позначиться на сімейних стосунках у цілому.

Источник: maximum.fm

Новости портала «Весь Харьков»