24.10.2017 09:35
Просмотров: 986

20 жовтня Ощадбанк та Дело UA провели перший фестиваль для підприємців - Get Business Festival

20 жовтня Ощадбанк та Дело UA провели перший фестиваль для підприємців - Get Business Festival Get Business Festival – перший масштабний захід для представників малого та середнього бізнесу, створений після багаторічного опитування, що охопило більше 500 підприємців з усієї України, про те, що дійсно «болить». Організаторами фестивалю спільно виступили Ощадбанк та Дело.UA, які зробили ставку на розгляд реальних тем і питань, що турбують підприємців та гальмують розвиток малого і середнього бізнесу в Україні.
«Великий фестиваль для малого бізнесу» зібрав понад 2000 зацікавлених учасників - представників МСБ, недержавних організацій, державного сектора, інтрапренерів та просто небайдужих людей з бізнесу. До виступу було запрошено 86 спікерів – професіоналів своєї справи, зокрема від Ощадбанку, які мають відповідний досвід та готові їм поділитись, адже практика корпоративного управління у вигляді релевантного досвіду власника або СЕО корисна будь-якому малому і середньому бізнесу. Протягом дня на 8 майданчиках для учасників  проводились презентації, лекції, workshop, менторські сесії, на яких підприємці отримали поради та дієві інструменти для подальшого розвитку своєї справи.

20 жовтня Ощадбанк та Дело UA провели перший фестиваль для підприємців - Get Business Festival Переможці конкурсу на фейсбук-сторінці Get Business Festival поспілкувались на  особистих менторських сесіях з Андрієм Пишним та відомими бізнес-особами країни. GET-менторство є справжнім бізнес-детонатором, прикладом ділового наставництва. Це екстракція специфічних, потрібних кожному підприємцю персонально знань, необхідний поштовх, після якого справа безсумнівно приречена на успіх.

Крім вітання учасникам та менторської сесії, голова правління Ощадбанку презентував комплексну національну програму підтримки підприємців «Будуй своє», про старт якої було оголошено недавно. Головною метою програми є підтримка підприємців МСБ на різних етапах розвитку їх бізнесу. І комунікаційна платформа Get-фестивалю є однією зі складових презентованої програми.  

20 жовтня Ощадбанк та Дело UA провели перший фестиваль для підприємців - Get Business Festival «Ми достукаємось до кожного, хто хоче відкрити свою справу, допоможемо йому стати на ноги. Хоч в Україні бути підприємцем - цілий квест і виклик. Тому дякую цим людям, що прийшли сьогодні до нас. Що не злякались і будують своє. В тих умовах, які є. З тими ресурсами, які є. Решта додасться. В тому числі і завдяки нашій програмі підтримки малого бізнесу, яку я сьогодні презентував учасникам фестивалю. Завдяки тому, що ми сьогодні підписали Меморандум ще з одним супер-майданчиком підтримки підприємництва в нашій країні - Офісом ефективного регулювання. Завдяки загальнонаціональній колаборації банку, держави, муніципалітетів та самих підприємців і тих, хто хоче відкрити свою справу і працювати сам на себе», - наголосив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

20 жовтня Ощадбанк та Дело UA провели перший фестиваль для підприємців - Get Business Festival Генеральний директор Ekonomika+ Ірина Рубіс «Ми поставили перед собою високу планку. Вісім сцен, що працювали одночасно, 86 практиків, що були готові ліквідувати пробіли в знаннях та вказувати на точки росту. Три формати - лекції, воркшопи, менторство. Було ризиковано. Та подекуди моторошно. Чи буде це оцінено? Чи схочуть підприємці інвестувати свій час? Чи сприймуть, чи отримають корисне прискорення?  
Віримо, що побоювання були даремними. І ми змогли створити місце для щорічної зустрічі “маленьких” бізнесів, сповнених бажання та зухвалості ставати середніми та великими. Економіці потрібні сильні підприємці. А підприємцям потрібно бути в резонансі з економічно обгрунтованим, прогресивним та ефективним. І Get Business Festival як явище має стати дієвим прикладним інструментом на допомогу їм у цьому».

Світ змінюється. Передові економіки дедалі більше розвиваються на основі малого й середнього бізнесу. Країні потрібні підприємці. Щонайменше 2 мільйони справжніх, ініціативних і сміливих - саме така кількість за розрахунками команди Ощадбанку може кардинально «змінити погоду» в економіці країни.

Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р.

Источник: Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович