22.11.2018 09:57
Просмотров: 1715

Глава Samsung визнав очевидне: ми програли

Глава Samsung визнав очевидне: ми програли

Компанія більше не може змагатися з китайськими конкурентами.

Глава Samsung визнав очевидне: ми програли

Samsung більше не в змозі конкурувати з Huawei, Xiaomi та іншими вендорами з Китаю на ринку смартфонів середнього і бюджетного цінового сегмента. Про це заявив генеральний директор мобільного підрозділу компанії Джонг-Чжин Ко.

Очевидно, справи у корейців йдуть настільки мляво, що топ-менеджер навіть не погребував словом “криза”, коли описував поточний економічний стан своєї вотчини. Так, хоч і на іншому ринку, наприклад, телевізорів і моніторів компанія отримує непогану виручку, захопивши більшу частину, мобільний підрозділ більше не може конкурувати з китайськими компаніями, які мало не щотижня випускають нові девайси, які так подобаються публіці. І не дивно, адже Xiaomi і Huawei пропонують більш потужні смартфони під доступною ціною, чого не скажеш про Samsung.

За словами Ко, він дуже шкодує, що справи Samsung Mobile йдуть гірше, ніж у конкурентів, які виявилися більш гнучкими у питаннях ціноутворення.

Найбільше це позначилося на попиті на бюджетні та середньобюджетні смартфони, які як і раніше залишаються однією з найбільш значущих статей доходу Samsung. Адже Galaxy Note 9 і Galaxy S9 не розкуповуються належним чином.

Компанія сподівається на середній сегмент смартфонів, а також на новенький Galaxy S10 і гнучкий смартфон Galaxy F.

Источник: changeua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: samsung

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович