16.01.2023 08:19
Просмотров: 717

Біл Гейтс назвав “революційну” технологію, яку можна порівняти з тим, чим був Інтернет у 2000 році

Біл Гейтс назвав “революційну” технологію, яку можна порівняти з тим, чим був Інтернет у 2000 році<tagsсша, інтернет, компьютер

Білл Гейтс, один із співзасновників програмного гіганта Microsoft, висловив свою думку щодо стану та актуальності кількох нових технологій, які розробляються сьогодні.

У нещодавньому Reddit AMA Гейтс показав перевагу ШІ (штучному інтелекту) над іншими альтернативами, такими як Web3 і метавсесвіт, коли його запитали про актуальність цього набору технологій, що розробляються, і схожість, яку вони мали з Інтернетом на початку років.

Гейтс заявив :

“AI є великим. Я не думаю, що Web3 був таким великим або що метавсесвіт сам по собі був революційним, але штучний інтелект є досить революційним”.

Однак Гейтс заявив, що його заняття пішли в інших напрямках, оскільки він був більше зосереджений на інноваціях, таких як допомога вагітним жінкам знати, чи потрібна їм допомога в лікарні заздалегідь за допомогою ультразвукової техніки, і лікування захворювань, таких як недоїдання та анемія.

Гейтс також висловив свій погляд на генеративний штучний інтелект, галузь інтелекту, яка може створювати власний контент, а не отримувати його з інших доступних робіт. З цього приводу Гейтс заявив:

“Я дуже вражений швидкістю вдосконалення цих ШІ. Думаю, вони матимуть величезний вплив”.

Мільярдер мав негативне бачення криптовалюти, попереджаючи в лютому 2021 року, що користувачі з меншими грошима, ніж Ілон Маск, повинні бути обережними, вкладаючи свої кошти в криптовалюту, а також пояснюючи, що це ґрунтується на «теорії більшого дурня» ще в червні. Він був більш позитивним щодо розвитку метавсесвіту, передбачаючи , що цифрові зустрічі перейдуть від 2D-зображень до 3D-віртуальних просторів ще в 2021 році.

Хоча Гейтс більше не пов’язаний з Microsoft, оскільки він покинув компанію ще в 2020 році, Сатья Наделла, нинішній генеральний директор компанії, здається, поділяє його думку. Повідомляється , що Microsoft планує інвестувати 10 мільярдів доларів в Openai, компанію, яка розробила популярного бота Chatgpt AI, що оцінить компанію в 29 мільярдів доларів.

Цей крок, який дозволить Microsoft отримати 49% акцій компанії, є сигналом того значення, яке організація надає сектору ШІ.

Джерело: t4.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович