25.01.2023 15:57
Просмотров: 577

Металеві ліжка для гуртожитку, армійських казарм, лікарень, інтернатів та хостелів

Харків давно закріпив статус найбільшого культурного центру України. Місто також вважається столицею студентства, адже сьогодні кількість вищих навчальних закладів різного ступеня акредитації у Харкові сягнула 80 штук. Рекордної кількості досягає й обсяг іноземних та приїжджих студентів, які щороку приїжджають сюди для здобуття професії.

Металеві ліжка виробництва Техпром

Для створення комфортних умов проживання абітурієнтів постає питання про правильний вибір меблів для гуртожитків, які були б міцними та довговічними, і при цьому володіли правильними характеристиками для збереження здорового хребта.

Металеві ліжка для гуртожитку, армійських казарм, лікарень, інтернатів та хостелів

Ми пропонуємо чудове рішення для цього питання! Одноярусні та двоярусні металеві ліжка зі звареною сіткою або пружинною сіткою точно «впишуться» до бюджету закупівель, і при цьому поєднують високі експлуатаційні характеристики, безпеку та естетику.

Давайте по черзі!

Наші металеві ліжка оброблені спеціальною, що відповідає гігієнічним вимогам, порошковою фарбою, яка перешкоджає появі корозії та робить меблі для гуртожитків ще довговічнішими. Крім того, метал з порошковою фарбою не схильний до старіння, тому металеві ліжка будуть виглядати охайно навіть через кілька років активного використання. Також ви можете замовити потрібний колір фарбування, який доповнить інтер'єр приміщення.

Металеві ліжка, на відміну від дерев'яних та ліжок із ДСП, не змінюють своїх характеристик під впливом високих температур та вологи.

Дані меблі мають і ряд інших позитивних характеристик. Наприклад, твердий металевий каркас забезпечує міцний сон і правильну поставу людини.

Металеві ліжка для гуртожитку, армійських казарм, лікарень, інтернатів та хостелів

Подбали ми та про безпеку, двоповерхові ліжка виробництва Техпром:

  • обладнані двома поручнями безпеки на верхньому спальному місці;
  • мають висоту бортика безпеки 305 мм;
  • мають декоративні пластикові заглушки на всіх відкритих краях труби;
  • мають високу стійкість.

Додатковою зручністю може стати та те, що у будь-який момент ви можете перетворити двоярусне ліжко на два одноярусні. Крім того, ми випускаємо одноярусне ліжко з ніжками, що складаються, за типом розкладачки, завдяки чому вона займає набагато менше місця в складеному стані та більше компакту при перенесенні.

Всі наші ліжка можуть бути легко змонтовані самостійно протягом декількох хвилин. У на явності на сайті металеві ліжка одноярусні та двоярусні. Також є ліжко трансформер.


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович