07.12.2023 15:26
Просмотров: 328

На Харківщині ремонтують стратегічно важливий міст: названо строки завершення робіт

На Харківщині ремонтують стратегічно важливий міст: названо строки завершення робіт

На Харківщині активно ремонтують міст на трасі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, який був зруйнований ще в лютому минулого року, на початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Після деокупації області було споруджено тимчасову модульну переправу для обʼїзду, конструкції для якої Україні передала Норвегія. Одночасно з цим почалися й роботи з відновлення зруйнованої споруди.

«Робочі вже демонтували дві зруйновані прогонові будови, влаштували нові фундаменти на береговій опорі, а до кінця поточного року мають виконати влаштування нової проміжної опори та ригелю з подальшим монтажем балок прогонових будов. Оскільки цей міст забезпечує логістичне сполучення кількох вкрай важливих маршрутів, роботи тут йдуть дуже активно, а завершити їх мають у травні наступного року», – зазначили в Службі відновлення.

Загалом внаслідок проведення активних бойових дій у Харківській області було зруйновано 27 мостів та шляхопроводів.

«Роботи проводяться на 25, на всіх 27 влаштовані тимчасові переправи та об’їзди, тобто логістичне сполучення областю забезпечено. Активно ми працюємо на 19, тому що на інших не дозволяє безпекова ситуація. Вже, чесно кажучи, зафіксовані обстріли цих об’єктів, які є об’єктами критичної інфраструктури, в той час, коли там працювали наші люди. Є поранені, є пошкоджена техніка», – повідомив начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області Андрій Алексєєв.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович