16.02.2024 10:57
Просмотров: 326

На Вовчанському напрямку є ризик заходу ДРГ: Синєгубов про ситуацію на Харківщині

На Вовчанському напрямку є ризик заходу ДРГ: Синєгубов про ситуацію на Харківщині

На Харківщині для протидії «шахедам» планують застосовувати нові сили та засоби. Під час атак дронами окупанти випробовують різні тактики, зміни висот тощо.

Про плани застосування нових сил та засобів для боротьби з ворожими безпілотниками повідомив начальник Харківської ОВА. За словами Олега Синєгубова, на цю тему вже відбулася розмова з Головнокомандувачем Сирським. 

Синєгубов також розповів про обстановку на кількох напрямках фронту. За його словами, неправильно говорити про звільнення чи окупацію Табаївки. «Це сіра зона, на території якої зараз активно ведуться бойові дії. Звичайно, проводяться певні маневри, щоб зайняти більш вигідну висоту, щоб здійснювати кращий захист, щоб наносити ураження ворогу. Днями по цьому напрямку був успіх. Ми зайняли певні позиції, які покращують насамперед ефективність. По Синьківці ситуація так само залишається стабільною і контрольованою. Цей населений пункт – під контролем ЗСУ», – розповів Олег Синєгубов. 

Олег Синєгубов підкреслив, що також на постійному контролі перебуває ситуація по Вовчанському напрямку, оскільки є ризик заходу диверсійно-розвідувальних груп. 

«Ворог намагається розвідати, де стоять наші військові, які там є укріплення, позиції. Звичайно, ризики є, проте ми постійно моніторимо ситуацію на півночі області для того, щоб адекватно реагувати на ті виклики, які можуть бути. Ми наразі не спостерігаємо там концентрації штурмових підрозділів і військової техніки», – зазначив начальник Харківської ОВА.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович