16.12.2020 09:05
Просмотров: 906

Google Фото отримав круті нові функції: кінематографічні фотографії, нові колажі, макети та інше

Google Фото отримав круті нові функції: кінематографічні фотографії, нові колажі, макети та інше

Google хоче, щоб ви пережили свої спогади більш яскравим і реалістичним чином.

Сьогодні Google анонсувала нову функцію для свого сервісу Google Фото. Розробники називають нову функцію кінематографічними фотографіями.

Ця функція дозволяє надавати 3D-ефект вашим фотографіям. Вона буде працювати в розділі «Спогади», і вам не потрібно нічого робити — ви будете бачити кінематографічні фотографії в останніх кращих моментах у верхній частині сітки фотографій.

Google хоче, щоб ви пережили свої спогади більш яскравим і реалістичним чином, вона використовує машинне навчання для прогнозування глибини зображення і створення тривимірної демонстрації сцени, навіть якщо вихідне зображення не включає інформацію про глибину з камери. Останній крок — анімація віртуальної камери для отримання ефекту плавного панорамування, подібного до того, що ви бачите у фільмах — звідси і назва «Кінематографічні фотографії».

Ця функція буде поступово поширюватися серед користувачів Google Фото протягом наступного місяця. Ви зможете ділитися кінематографічними фотографіями, відправляючи їх як відеоролики своїм рідним і близьким.

Google Фото отримав круті нові функції: кінематографічні фотографії, нові  колажі, макети та інше - ВСВІТІ

Крім того, Google Фото також отримує кілька нових дизайнів колажів, «багатші, художньо оформлені макети», які заповнюються і стилізовані з використанням штучного інтелекту. Він засновує свій вибір на пошуку кольорів, схожих на ті, що на фотографіях, і використанні цих кольорів для виділення певних деталей, таких як шрифт і колір фону.

Спогади тепер будуть відображати фотографії найважливіших людей у вашому житті, а незабаром вони також покажуть ваші улюблені речі і заняття, наприклад, заходи, випічку, походи. Звичайно, ви завжди можете приховати певних людей або періоди часу, щоб не згадувати неприємні моменти вашого минулого або конкретних людей.

Источник: vsviti.com.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: гаджеты

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович