11.12.2018 09:30
Просмотров: 926

Ощадбанк займає 22% ринку транскордонних переказів

Ощадбанк займає 22% ринку транскордонних переказів Частка Ощадбанку на ринку міжнародних систем переказів коштів становить 22%. Такий результат став можливим завдяки розгалуженій мережі (близько 3 000 відділень по всій Україні), партнерським взаємовідносинам із провідними міжнародними системами переказів, роботі з українськими діаспорами в різних країнах. Створюючи ще більш комфортні умови для клієнтів, які здійснюють транскордонні перекази, Ощадбанк запланував низку змін та нововведень, зокрема:

· Власну систему внутрішньодержавних переказів «Швидка копійка» буде розвинуто у платформу для транскордонних переказів, що відкриє можливості для:

1. розширення мережі за рахунок підключення нових учасників;
2. інтеграції з міжнародними платіжними системами та сервісами;
3. оплати за неторгові операції та послуги за кордоном.

· Можливість відправлення/виплати переказів, що надійшли через міжнародні платіжні системи, через  інтернет-банкінг «Ощад 24/7». Будь-який користувач, що має картку Ощадбанку, зможе зареєструватись та оформити отримання платежу. Більше не потрібно приходити у відділення. Також у системі буде доступна конвертація валюти, наприклад, якщо валюта переказу відрізняється від валюти рахунку.

· Підключення субпартнерів до міжнародних систем переказу коштів.

· Поширення SWIFT GPI в Україні. SWIFT GPI – удосконалена система, яка забезпечує перерахування коштів протягом доби, майже половина з яких надходить на рахунок отримувача протягом 30 хвилин. У світі цю систему поки що підключили лише 180 банків, в Україні – один. І це Ощадбанк!

· Реалізація партнерських проектів з банками країн-спонсорів, із яких здійснюють найбільше переказів в Україну.

«Ощадбанк продовжує бути першопроходцем в Україні у впровадженні сучасних банківських технологій. Ми постійно працюємо над удосконаленням послуг, вивчаємо потреби ринку, формуємо пропозиції. Прямі домовленості з іноземними банками та компаніями сприятимуть тому, що ця послуга буде значно швидшою та дешевшою. Ощад також запросить до співпраці українські банки», – зазначила Валерія Малахова, директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку.

Ліцензия НБУ № 148 от 05.10.2011 г.
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Ощадбанк

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович