11.05.2017

Визначено вік, в якому підвищується ймовірність жіночої зради

Нове дослідження пролило світло на вік, в якому підвищується схильність жінок до зрад.

Дослідження популярного європейського сайту знайомств Victoria Milan, цільовою аудиторією якого є одружені чоловіки і жінки, показало, що ймовірність жіночої зради підвищується в певному віці. Проаналізувавши дані про своїх клієнтів, сайт знайомств встановив, що бажання завести стосунки «на стороні» з'являється в жінки у шлюбі через шість-сім років після весілля.

Зокрема, дослідження дозволило встановити, що в середньому жінки найбільш часто вступають у шлюб у віці 29 років, в той час як бажання зрадати у представниць прекрасної статі з'являється в 36 років.

Засновник Victoria Milan припускає, що через кілька років у шлюбі між подружжям пропадає «іскра», в результаті чого жінки, позбавлені уваги і поваги з боку чоловіка, змушені компенсувати брак емоцій «на стороні»:

«Ймовірно, це пов'язано з тим, що чоловік не приділяє їй належної уваги і поваги. Можливо, вони все ще люблять один одного, але через деякий час між ними пропадає «іскра». Таким чином, вони змушені задовольняти свої фізичні потреби, а також заповнювати брак емоцій та уваги з іншим партнером, при цьому зберігаючи шлюб, який їх, по суті, влаштовує», - говорить засновник проекту, Сігурд Відав.

Источник: nv.ua

Новости портала «Весь Харьков»