06.02.2018

Дружина Бонда: Рейчел Вайс зізналась, що не хотіла заміж

Акторка та дружина легендарного виконавця головної ролі в фільмі про Джеймса Бонда, Деніела Крейга, зізналася в недавньому інтерв'ю ES Magazine, що чим менше чогось хочеш, тим більша ймовірність це отримати. 

Зі своїм нинішнім чоловіком Деніелом Крейгом Рейчел разом вже сім років, але в її планах спочатку шлюбу не було: 

«Я завжди була дуже незалежною і навіть, признаюсь, змушувала себе дивитися романтичні фільми, щоб це виправити, але нічого не змінювалося. Про шлюб не йшлося ніколи. Все змінилося з появою Деніела в моєму житті. Правда, не відразу». 

5010_w1.jpg (186.67 Kb)

47-річна актриса і 49-річний актор дружили задовго до того, як зблизилися під час зйомок в «Будинку мрій». Через шість місяців вони таємно одружилися в Нью-Йорку: 

«У мене не було мети вийти заміж - це просто щасливий збіг обставин, що так вийшло. Я щаслива і це головне». 

Що змінилося в їх відносинах після шлюбу? Рейчел не любить поширюватися про особисте: 

«Ви повинні захищати свій шлюб. Коли ви молоді - розповідаєте подругам все. Один з приємних бонусів зрілого віку - відсутність потреби ділитися своїм потаємним. Після весілля двері в особисте життя закриваються від чужих очей». 

До слова, актриса завжди вела досить «закритий» спосіб життя. Про її попередні відносини з Дарреном Аронофскі, з яким вона розлучилася в 2010 - відомо тільки те, що вона знялася в його фільмі «Фонтан» і зараз виховує їх спільного сина - 11-річного Генрі. З Деніелом у них дітей немає.
Источник: bilshe.com

Новости портала «Весь Харьков»