27.02.2024 19:41
Просмотров: 422

На Харківщині шанувальники скінхедів на смерть забили чоловіка та зняли вбивство на відео

На Харківщині шанувальники скінхедів на смерть забили чоловіка та зняли вбивство на відео

В Краснограді посеред дня троє хлопців напали в парку на 62-річного чоловіка: жертву побили, знімаючи все на відео, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Про це розповів начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Найстаршому з нападників 15 років, він же лідер групи. Після затримання сказав, що вважає себе учасником руху скінхедів та має однодумців в Києві. Саме тому вбивство знімали від початку до кінця – для підтвердження того, що воно насправді було. Натхнення та інструкції підліток отримував через телеграм-канал про вбивства та маніяків. А готове відео відправив своєму віртуальному «товаришу», який так само захоплюється вбивствам», – йдеться у повідомленні.

Двом молодшим – по 14 років. Тепер вони кажуть, що нібито не хотіли вбивати, а лише побити. Втім на знайденому в телефоні відео хлопці зовсім не дивуються та не лякаються, коли розуміють, що чоловік вже не дихає, а навпаки жартують про крематорій.

Завдяки слідчій та оперативній роботі підозрюваних вдалося знайти та затримати.

«Будемо клопотати про тримання під вартою для них. У вбивстві зізнались всі троє. Матір найстаршого виховує його сама, при цьому веде асоціальний спосіб життя. Батьки двох інших хлопців не хочуть вірити в те, що їхні діти могли таке зробити. Цих фанатів скінхедів ми вирахували, знайшли та затримали дуже швидко. І можу запевнити, окрім реального терміну за ґратами на таку молодь більше нічого не чекає. Незважаючи на вік», – написав Болвінов.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович