29.10.2023 07:38
Просмотров: 491

Хто такий Фіцо? Продовження

Хто такий Фіцо? Продовження

Новий прем'єр Словаччини Роберт Фіцо назвав Україну "найбільш корумпованою країною у світі" – саме так він аргументує, чому його країна разом з Угорщиною блокують виділення Україні €50 млрд на 2024-2027 роки.

"Чи змінило фінансування України результати війни? Вкладімо ще 50 млрд і неважливо, що станеться?", – сказав (https://dennikn.sk/minuta/3649973/) він під час пресконференції.

За його словами, всередині самого Європейського Союзу немає єдності щодо цього питання, а деякі лідери країн "загнані в глухий кут" через ситуацію в Україні.

"Ми повинні продовжувати вливати туди €1,5 млрд на місяць без жодного результату? Ми повинні урізати наші власні ресурси? У нас у самих величезні проблеми і державних коштів не вистачає", – додав Фіцо.

-----

Ну ох#їти тепер. Підлеглі Фіцо мили наркобабки Ндрангети через калабрійця Вадалу. Коли їх викрили довелося спалити місцеву податкову. Вадала заарештований та екстрадований в Італію з обвинуваченням у контрабанді сотен кг кокаїну.

Лєпший кореш Фіцо олігарх Кочнер вбив журналіста. Але Фіцо Кочнера прикривав і тому посадили Кочнера за інше. Когда стало зрозуміло, що Фіцо вже не сможе порішати за інше, Кочнер злив свою переписки с корумпованими суддями і прокурорами. Арештовували суддів десятками. Анонсували масштабне очищення судової системи. Але чот не пошло і від звинувачень у вбивстві журналіста Кочнер відскочив по рішенню суда, від которого всі офігіли.

Також всплив відос как разом з колишним генпрокурором Словаччини Кочнер робив компромат по бізнесюкам, які приходили порішать. Тупо генпрокурор разом з олігархом монтували відеоспостереження в кабінеиі генпрокурора. На колишнього генпрокурора та його родину до речі накладені санкції США. За корупцію. Кочнер йому посаду генпрокурора і купив. В той самий час коли йобич Фіцо був в перший раз премʼєром.

Звісно Фіцо хоче щоб ЄС допомогав Словаччині, тобто йому, бо вони там з Кочнером та Ндрангетою нормас навчилися європейські дотації пиляти. І про корупцію розповість і про непереможність росії. Все що завгодно.

Отака от х#йня малята.

Упд. До речі колишній прокурор два дні тому помер. Під арештом.

Джерело: https://t.me/gruntmedia/38972 https://www.facebook.com/anton.an.shvets

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 06:00    123
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович