25.02.2020 10:18
Просмотров: 1308

Бред Пітт і Джастін Теру змагаються за увагу колишньої дружини Дженніфер Еністон

Бред Пітт і Джастін Теру змагаються за увагу колишньої дружини Дженніфер Еністон

Після розлучення з голлівудським красунчиком Бредом Піттом зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон довгий час не могла зустріти нове кохання, але американський актор Джастін Теру зміг підкорити її серце.

Знаменитості познайомилися під час зйомок фільму "Жага мандрів" і з тих пір були нерозлучними. Однак, вже в 2018 році пара розлучилася.

Екскохані не стали пояснювати причини свого розриву, але після цього у пресі з’явилися чутки про гучні скандали акторів, які, ймовірно, й підштовхнули їх до розлучення.

Декілька років Теру утримувався від коментарів, але неочікуване возз’єднання Еністон з колишнім чоловіком Бредом Піттом змусило його передумати.

Так, близьке до 48-річного актора джерело повідомляє, що він планує випустити біографічну книгу, в якій відверто розкаже про сімейне життя з Дженніфер.

Він не зла людина по натурі, але той факт, що Джен повернулася до Бреда, сильно зачепив його его. Більшу частину свого шлюбу Джастін провів з думкою, що він є альтернативною версією її колишнього чоловіка, але вона знову й знову запевняла його, що це не так. Тепер з’ясувалося, що він був правий, і це завдає йому біль.

– пояснив анонім.

Інсайдер уточнив, що зараз Теру відчуває, наче витратив свій час на життя з жінкою, яка усі ці роки кохала іншого.

Саме через це чоловік вирішив написати книгу про непрості стосунки з Еністон, що дуже розлютило Пітта, який намагається відгородити її від негативу.

Джен і Бред божеволіють від цього і намагаються його зупинити. Вони не хочуть влаштовувати брудну битву, тому Бред просить Джастіна утриматися від цієї ідеї та не розповсюджувати інформацію про Джен.

– каже джерело.

За словами інформатора, Еністон багато розповідала Джастіну про стосунки з Піттом, тому вони не хочуть, щоб про це дізналася вся громадськість. 56-річний актор декілька разів писав екскоханому Дженніфер, але він залишився невблаганним.


Источник: lux.fm/

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович