14.10.2019 06:47
Просмотров: 955

У МВС попередили про небезпеку провокацій у День захисника – спільна заява силових відомств

У МВС попередили про небезпеку провокацій у День захисника – спільна заява силових відомств

У заяві наголосили, що 14-го жовтня важливо об'єднатися довкола головних цінностей та дотримуватися правил безпеки

Правоохоронні органи діятимуть суворо та уважно. Міністр внутрішніх справ, голова СБУ та секретар РНБО зробили спільну заяву щодо запланованих на 14 жовтня заходів.

Чільники силових відомств попередили про небезпеку та можливі провокації. У заяві наголосили, що 14-го жовтня важливо об'єднатися довкола головних цінностей та дотримуватися правил безпеки.

Також керівники відомств звернулися до учасників запланованих вуличних акцій та зазначили, що розраховують на їхню пильність.

"Я хотів би звернутися до всіх учасників, які завтра будуть на свята виходити на вулиці. Країна нас забезпечує таке право, єдине, щоб це відбувалося в рамках чинного законодавства, спокійно, без провокацій. Хотів би звернутися, щоб позиція була виважена, спокійна і не агресивна по відношенню, перш за все, до співробітників, які будуть забезпечувати наш спокій. Ми спільно на цій нараді звернулися до всіх представників, які будуть забезпечувати охорону, щоб вони були максимально толерантні по відношенню до наших громадян і щоб в ніякому разі не допускалося якісь сутички", - прокоментував секретар РНБО.

Раніше в МВС повідомляли, що на День захисника по всій країні зареєстровано близько 300 заходів. Щодо столиці - на понеділок, зокрема, анонсовані: акція "Ні капітуляції", марші на честь створення УПА, на підтримку ув'язненого в Італії українського захисника Віталія Марківа, а також хода футбольних уболівальників.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович