21.06.2017

Як бути бадьорим весь день?

Як прокинутися повними сил і довгий час залишатися енергійними та позитивними? Питання, яке задають собі багато людей. Якщо ви навчитеся кожен день прокидатися бадьоро, ви зможете повністю змінити своє життя. Як? Читайте 7 способів, як прокинутися вранці повною сил! 
1. Складіть розклад сну. Якщо ви хочете щоранку прокидатися бадьорими і повними сил, тоді вам просто необхідно скласти розклад сну і дотримуватися його. Ваше тіло пристосовується до всього, і воно любить розклад. Намагайтеся прокидатися в один і той же час щоранку. І пам’ятайте, що вам потрібно спати 6-8 годин на добу.
2. Снідайте рано.  Дуже важливо вранці їсти відразу ж, як тільки ви прокинулися. Ваш обмін речовин почне раніше працювати, і ви будете почувати себе бадьоро цілий день. Однак, переконайтеся в тому, що ви вживаєте достатню кількість білка і корисних речовин.
3. Потягуйтеся. Потягування в повний зріст додасть вам більше енергії. Потягуйте руки, ноги, спину, шию. Вивчіть кілька вправ йоги на розтягування. Таким чином, ви розбудите свої м’язи, швидше прокинетеся і відчуєте себе енергійними! Існує багато вправ, які займуть небагато часу, але дуже корисні для вашого здоров’я і самопочуття!
4. Спіть в комфорті. Ще один спосіб прокидатися щоранку бадьорою, це спати в комфорті. Існує багато способів, як це потрібно зробити. Переконайтеся в тому, що ваш матрац зручний, якщо у вас є можливість – купіть новий, немає можливості – знайдіть спосіб зробити ваш старий матрац пружним і ніжним. Також у вас має бути комфортна постільна білизна, ні в якому разі не задушлива і важка, і не надто легка, знайдіть ту постільну білизну, в якій вам буде зручно спати. Також зверніть увагу, в чому ви спите, ваша нічна сорочка або піжама повинна бути також зручною.
5. Слухайте музику Улюблена, бадьора музика – ще один хороший спосіб прокинутися вранці повною сил! Якщо ви будете слухати музику щоранку, особливо якщо ви слухаєте музику, яка змушує вас рухатися і танцювати. Поставте вашу улюблену пісню на будильник і прокидайтеся з нею щоранку. Прокидатися під улюблену музику набагато краще, ніж під жахливий звук будильника, чи не так?
6. Забудьте про кнопку «Відкласти» Якщо кнопка на телефоні «Відкласти» під час дзвінка будильника, ваш кращий друг, вам доведеться забути про цю функцію, якщо ви хочете прокидатися щоранку повною сил. Натискаючи кнопку «Відкласти» знову і знову, ви засинаєте, потім знову прокидаєтеся, в підсумку ви втомитеся, ще не вставши з ліжка. Тому, дуже важливо після дзвінка будильника відразу ж встати, так ви будете почувати себе енергійною і повною сил!
7. Прийміть душ Ще один хороший спосіб прокинутися бадьоро вранці – прийняти душ. Тим, кому душ не допомагає прокинутися, потрібно ще вмивати обличчя холодною водою. Використовуйте гелі для душу з цитрусовими ароматами (лимон, апельсин, грейпфрут). Коли ви починаєте свій ранок бадьоро, ви відчуваєте себе енергійними, повними сил, а не млявими, втомленими і сонними. Тому, якщо ви хочете бути енергійними весь день, прокидайтеся бадьоро! Сподіваюся ці 7 способів вам допоможуть.
 

Источник: zhyvyaktyvno.org

Новости портала «Весь Харьков»