30.10.2017

Як організувати вечірку до Хелловіну: прості лайфхаки

Хтось відзначає Хелловін, а хтось не вважає це святом, але у будь-якому випадку це привід зібратися зі своїми друзями та близькими і весело провести час! Підготуємо вечірку разом?

Навіть, якщо вам ніколи не доводилося організовувати якийсь захід, то не варто засмучуватись! Радіо Максимум допоможе розібратися, на що варто звернути увагу і як зробити так, щоб 31 жовтня додало хороших спогадів. Спершу потрібно визначити для кого вечірка: дітей, друзів чи родини. Звідси вже можна відштовхуватись у плануванні.

Планування

Ви маєте знати не лише вікову категорію тих, для кого організовуєте, а і їх кількість, а також місце проведення. Дитяче свято організовувати легше з іншими батьками, які знають, що подобається і можна для їхніх діток, а доросла вечірка буде крутішою, якщо вся компанія бере участь у її підготовці. Тому можна розділити обов'язки (а їх може бути багато, залежно від масштабів заходу).

2 - фото 205192

 

Тематика

Хелловін дозволяє обрати окрему тематику, приміром, кожен має бути в образі улюбленого героя кіно, коміксів, мультиків. Також можна взяти суто одну картину, яка вся ваша компанія добре знає і розділити персонажів. Гарним варіантом є вечірка за участю відомих зірок, приміром, Менсона (ідеальний для Хелловіну), Мадонни, Кім Кардашян (подушка у правильному місці все вирішить) і так далі. Можна зробити суто вампірську вечірку або зомбі-апокаліпсис.

 

Beyonce знає, як зробити круту вечірку - фото 205258

Beyonce знає, як зробити круту вечірку

Локація

Місце для заходу можна цікаво прикрасити так, щоб потім там не робити ремонт. Тут в дію йде не лише командна робота (читайте пункт перший), яка точно пришвидшить процес та зробить його веселішим. В мережі є чимало варіантів для прикрас, починаючи з традиційних моторошних гарбузів, які можна придбати на кожному ринку, та закінчуючи кажанами (з паперу) і гірляндами. Можна використовувати свічки, але з ними варто бути дуже обережними. На допомогу у пошуках креативу підійдуть сайти типу Tumblr, Pinterest та навіть Instagram. До слова, круто зробити фотофон - якийсь куточок, який прикрашений найбільше, де кожен гість зможе сфотографуватися на пам'ять.

4 - фото 205198

 

1 - фото 205259

 

Їжа та напої

Всі ми з вами дорослі і розуміємо, що на домашніх вечірках має бути щось смачненьке. Хелловін дозволяє розігнатися з творчістю, адже можна приготувати не лише ідеальне гарбузове печиво та замовити кілька піц (як варіант). Якщо у вас є час, тоді приготуйте якесь моторошне печиво у стилі "пальці зомбі", канапки з "очима", чорний пиріг (трішки барвників або темного какао), а також пунш. Саме цей напій найбільше асоціюється з Хелловіном, але чудовим варіантом є і глінтвейн. Звісно ж, тут все на ваш вибір. До слова, потрібно одразу визначити рівень "веселості", щоб ніхто з гостей не перебрав з алкоголем, адже тоді тусовка буде насправді повна "нечисті".

 

3 - фото 205193

.hearstapps

4 - фото 205239

kraftrecipes

5 - фото 205240

dailyroabox

4 - фото 205249

 

Розваги

Саме це є родзинкою будь-якою веселого заходу. Гості не будуть постійно сидіти за столом, бо це перетвориться у щось дуже нудне. Тому можна традиційно провести кілька конкурсів найкращого костюма, найстрашнішої історії, найкреативнішого образу, найвеселішого гарбуза. Можна навіть ставити бали з вище перераховане і вигадувати якісь квести. Також зготуйте печиво з передбаченнями або завданнями, яке можна роздавати одразу "на вході". Для спокійних вечірок можна не лише зробити прикольні фото, а й переглянути фільми жахів, за умови, що ніхто з друзів не проти. Якщо ж компанія збирається справді гучна та посидюча, то ігри, приміром, мафія, показуха та alias чудово підійдуть.

Важливо не забувати про музичний супровід!

6 - фото 205252

 

6 - фото 205253

 

6 - фото 205254

Фінал

Як би ви не обожнювали вечірки, після них організатор залишається з ще тими наслідками зомбі-апокаліпсису. Тому прибирання і "доставка" гостей до домівок є важливим моментом завершення заходу. Згадайте про пункт перший, щодо обов'язків, і тоді у вас буде афтепаті з тими, хто зголосився поприбирати.

Источник: maximum.fm

Новости портала «Весь Харьков»