03.05.2017

IKEA пояснила, як не переплутати їх Синю сумку за $ 1 з Balenciaga за $ 2 150

Модний дім Balenciaga представив нову колекцію аксесуарів. Особливу увагу користувачів Мережі привернула синя сумка «CARRY SHOPPER L» за $ 2,150

Своєю популярністю вона зобов'язана тому факту, що є копією знайомого всім пакету IKEA Frakta. А головна відмінність цих двох синіх сумок — ціна. «Ікеєвскій» прототип коштує менше долара — 99 центів. Однак на думку представників IKEA це далеко не єдина перевага їх продукту. І щоб шанувальники синіх сумок не сплутали оригінал з реплікою, компанія випустила іронічну методичку:

1) Потрясіть сумку. Якщо шурхотить — це оригінал.

2) Багатофункціональність сумки. Оригінальну Frakta можна використовувати для транспортування хокейних причандалів, цегли і навіть води.

3) Спробуйте занурити сумку в бруд. Якщо після цього її легко відмити навіть простим ополіскуванням з садового шлангу — то перед вами оригінал.

4) Складіть сумку. Вийшло довести її до розміру невеликого гаманця? Тоді це Frakta.

5) Загляніть всередину. В оригінальній сумці ви знайдете логотип IKEA.

6) Подивіться на цінник. Оригінал має вартість всього $ 0.99.

До речі, незважаючи на те, що деякі обурені користувачі Інтернету радять IKEA подати в суд на Balenciaga за плагіат, торговельна мережа коментує ситуацію виключно з гумором. Раніше в інтерв'ю виданню Today представники компанії сказали наступне: «Ми дуже вдоволені тим, що сумка Balenciaga нагадує нашу класичну синю сумку з перероблених матеріалів за 99 центів. Бо немає нічого кращого, ніж об'ємна синя сумка!»

Варто лише похвалити мудру реакцію маркетологів IKEA. Їм можна абсолютно не переживати за продажу Frakta найближчим часом. Тільки цікаво, як після цієї історії будуть продаватися сумки Balenciaga?

Источник: facebook.com

Автор: Bloger.FM