26.12.2017

Незалежність від розетки: як обрати ідеальний powerbank

Цього разу в оновленій рубриці Гаджето'WEEK Радіо МАКСИМУМ ми розповімо вам про такі необхідні та популярні зараз powerbank'и. А також навчимо обирати ідеальний для своїх потреб, щоб не довелось заряджати частіше, ніш смартфон.

Почнемо з того, що powerbank – це той аксесуар, який однозначно знадобиться вам під час поїздок (до прикладу, дуже актуально, коли поруч немає розетки), зникнення світла в цілому районі та тоді, коли просто потрібно буде підзарядити гаджети, а ви, уявимо собі, потрапили на безлюдний острів на кілька днів ;)

Об'єм акумулятора обираємо за допомогою наявних пристроїв

Щоб вам не потрібно було заряджати powerbank частіше, ніж смартфон – зверніть увагу на ті, які будуть мати, щонайменше, вдвічі більший об'єм. Відповідно, якщо ваш смартфон обладнаний акумулятором на 3000 мАг, то зовнішній акумулятор вибирайте хоча б на 6000 мАг, що дозволить півтора раза зарядити смартфон за потреби.
Якщо ж ви плануєте заряджати більше пристроїв – зверніть увагу на більш універсальні варіанти. Втім, одразу попереджаємо, що такі батареї громіздкі та мають чималеньку вагу. А це означає, що щодня брати з собою такий акумулятор буде непрактично.

Powerbank від Xiaomi - фото 216951

Powerbank від Xiaomi / mi.com

Звертаємо увагу на додатковий функціонал

Сучасні портативні акумулятори вміють не лише заряджати ваші гаджети, а й приносити користь. До прикладу, є варіанти, які можуть зігрівати руки в холодну пору року або ж мають вбудований вентилятор, який врятує в спекотній маршрутці. Також powerbank може замінити ліхтарик або просто заряджатися від сонця. Тому, якщо ви визначилися з необхідним для вас об'ємом акумулятора, звернуть увагу на те, що ваша портативна батарея може використовуватися й не зовсім за призначенням.

Powerbank з ліхтариком - фото 216952

Powerbank з ліхтариком / technobezz

Швидка зарядка – запорука комфортного користування

Якщо у вас уже є powerbank, то ви, мабуть, знайомі з ситуацією, коли зовнішній акумулятор потрібно заряджати чи не цілісінький день. Для того, щоб уникнути дискомфорту – оберіть модель, яка підтримує функцію швидкої зарядки. До слова, мова про можливість швидко поновити заряд портативної батареї, а не смартфона. А от, якщо у вас ще й смартфон підтримує швидку зарядку, то підберіть собі такий варіант, який не лише сам швидко заряджатиметься, а й буде швидко заряджати гаджети.

Powerbank з індикацією заряду - фото 216954

Powerbank з індикацією заряду / mierltd

Маємо надію, що ці поради вам допоможуть обрати ідеальний powerbank, який полегшить користування улюбленими гаджетами.

 

Источник: maximum.fm

Новости портала «Весь Харьков»