20.05.2020 12:15
Просмотров: 977

До окупантів на Донбас надішли чергові вагони зі зброєю та танками з Росії – розвідка

До окупантів на Донбас надішли чергові вагони зі зброєю та танками з Росії – розвідка

За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, командування ЗС РФ під виглядом логістичного забезпечення бойової підготовки військ у літньому періоді навчання цього року посилює готовність до застосування з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Так, на минулому тижні з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону до окупаційних підрозділів доставлено три вагони з боєприпасами, у тому числі для озброєння заборонених калібрів, більше десяти танків, з них три нових, решта після ремонту, вісім бойових броньованих машин та до тридцяти автомобілів, завантажених боєприпасами для стрілецької зброї і гранатометів.

Крім того, російські пропагандисти намагаються виправдати збільшення обсягів постачання зброї на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях нібито «загрозою наступу» підрозділів Об’єднаних сил наприкінці травня.

Як повідомляла група ІС, на теренах Донецької області окупанти почали дуже часто обстрілювати як передові, так і тилові позиції українських військових. Було зрозуміло, що бойовикам надають «свіжі» боєприпаси. За допомогою БПЛА та інших засобів розвідки була встановлена позиція та вантажний військовий автомобіль «УРАЛ», який регулярно здійснював підвезення небезпечних «подарунків» від росіян. В підсумку проведеної операції було знищено вантажний автомобіль.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович