12.08.2019 07:56
Просмотров: 759

У Сумах СБУ викрила на хабарі оперуповноваженого Держприкордонслужби

У Сумах СБУ викрила на хабарі оперуповноваженого Держприкордонслужби

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії системній корупції в правоохоронних органах викрили на хабарі оперуповноваженого міжрайонного оперативно-розшукового відділу Східного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від мешканця обласного центру п’ятсот доларів США. За вказану суму зловмисник обіцяв чоловіку не притягувати його до відповідальності за начебто контрабанду наркотиків. У разі несплати грошей прикордонник погрожував громадянину кримінальним переслідуванням.

Співробітники СБУ задокументували факт отримання посадовцем неправомірної вигоди.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць Сум після одержання всієї суми хабаря.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших посадових осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи з викриття зловмисника проводились спільно з Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом військової прокуратури Сумського гарнізону.

Пресцентр СБ України

Источник: ssu.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович